Cool Stuff

Nostalgia România: playlist Revelion 2022 cu cele mai tari piese românești din anii 2000

Distrează-te pe cele mai bune melodii!

Ne apropiem cu pași rapizi de ACEA noapte din an! Când privim cu optimism spre un nou an, când totul e posibil pentru câteva clipe, dar și când petrecerea e în toi. Ce nu trebuie să lipsească din mixul ăsta? Desigur, o coloană sonoră potrivită!

Dacă te chinuie amintirile în fiecare clipă importantă (wink, wink!), atunci pentru Revelionul lui 2022 trebuie să încerci să te distrezi pe piese cu care ai crescut. Perioada „de aur” a muzicii românești, din anii 2000, îți oferă de fiecare dată piese potrivite pentru orice stare și pentru orice sărbătoare.

Așa că ți-am alcătuit un playlist pe nostalgie pentru Revelionul lui 2022 cu cele mai tari piese românești ca să intri cum trebuie în noul an. La mulți ani și la multe piese nostalgice!

3rei Sud Est - Amintirile

Ca să lași anul 2021 în urmă, trebuie să ți-l aducem aminte doar în amintirile tale. Ca să nu te mai chinuie și să nu te mai răscolească. Cei trei băieți care dădeau coordonatele muzicii românești în anii 2000 te ajută și de această dată să faci față provocării. 3rei Sud Est, mulțumim și în 2021 spre 2022!


ANDRÉ - Noapte De Vis

Chiar dacă abia a trecut Crăciunul, piesa fetelor de la ANDRÉ e un evergreen al perioadei de glorie a muzicii românești din anii 2000. Și se potrivește, în cazul de față, chiar și la petrecerea de Anul Nou. Iar dacă vrei un „moș și mai tânăr”, află că cele două „andrele” au făcut un remake al piesei, alături de Iuliana Beregoi, care s-a auzit la Kiss FM și pe care o poți asculta aici.


N&D - Vino la mine

O declarație de dragoste la miezul nopții, ca să îți arăți dragostea, un sărut sub vâsc și piesa asta de la N&D pe fundal. Așa ar trebui să începi 2022!


Hi-Q - Gașca mea

Nu știm cum se face, dar „Gașca mea” se aude la majorate, la diverse serbări, la zile de naștere, la petrecerea de Crăciun și, evident, la petrecerea de Revelion. E singura piesă a anilor 2000 care nu lipsește din niciun playlist. De dragul vremurilor mai bune, dăi un play încă o dată!


M&G - Să dansam

Acum că petrecerea s-a destins, hai pe ringul de dans dacă M&G dă startul și ne cheamă pe fiecare în parte. Știi și tu că băieții au balansul lor fenomenal, dar întotdeauna fetele au rolul lor principal. 3, 2, 1! Party mood on!


SIMPLU - O Secundă

O secundă și a fost de ajuns să bagi piesa asta în playlist-ul special de Revelion! Smiley și gașca lui de cântăreți-dansatori ți-au făcut fericiți în anii 2000 fiindcă piesa asta e tot ce îți doreai atunci. Să ai o gașcă cu care să te distrezi, să îți găsești dragostea adevărată, să treci prin tot felul de încercări și totul să se termine în dans și voie bună!


Body & Soul - Super femei

Încălzirea pentru vară se face încă de la Revelion. Pentru că ochii văd, inima cere! Așa că de la prima notă muzicală, „Super femei” te atrage într-un film exotic, în plină vară, pe plajă. Parcă e tot ce ți-ai putea dori de la 2022, nu? Mai e puțin până la vară.


Akcent - Ți-am Promis

Akcent a fost o stare de spirit pentru tinerii anilor 2000. Atâta dragoste neîmplinită, cântată în versuri, și totuși cele mai energice mișcări de dans pe care le puteai vedea. Cu toții voiam să fim în posturile de atunci ale băieților. Dacă tot e Anul Nou și e vorba de promisiuni, nu uita că ar trebui să faci orice ca ele să se împlinească. Doar să fii stabil pe partea emoțională, da?


B.U.G. Mafia - Pantelimonu' Petrece (feat. Adriana Vlad)

Nicio petrecere fără B.U.G. Mafia! Ritmurile „mafioților” trebuie să se audă la început de 2022, așa că piesa asta pică la fix pentru a încheia playlist-ul nostalgic de Revelion 2022! De aici, preiei tu legătura cu alte piese tari din anii 2000. Să auzim muzică bună și în 2022!


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.