Cool Stuff

„One Day”, unul dintre cele mai romantice filme ale anilor 2000 va fi transformat într-un serial pe Netflix

În 2009, David Nicholls a lansat un roman, „One Day”, despre o tragică poveste de iubire, care a devenit în scurt timp bestseller.

Nu a durat mult până când, în 2011, cartea a fost transformată într-un film, unde Anne Hathaway și Jim Sturgess au avut rolurile principale. 

A fost considerată una dintre cele mai romantice producții ale acelor vremuri, iar acum avem șansa să o urmărim din nou, sub o altă formă. Netflix a anunțat că pregătește o serie bazată pe istorisirea originală, iar noi abia așteptăm să aflăm mai multe detalii, cât și să vedem primul trailer. 


„ONE DAY" - bazat pe romanul bestseller al lui David Nicholls. O poveste fantastică de iubire, tragi-comică, care ne prezintă în fiecare episod viața personajelor centrale, Em și Dex, într-o zi anume din an, 15 iulie, pe măsură ce cresc și se schimbă, se mută împreună și se despart, experimentează bucuria și durerea din dragoste”, au notat cei de la Netflix pe rețelele sociale.


În mod cert vom avea parte de un serial care ne va fura câteva lacrimi și tare suntem curioși să descoperim cine vor fi protagoniștii show-ului. Momentan nu se știu foarte multe detalii despre noua producție, dar vă vom ține la curent pe măsură ce le vom afla.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.