Cool Stuff

Cele mai tari meme-uri ale lui 2021. Oprah și The Weeknd printre protagoniști

2021 a trecut, să vedem ce ne pregătește 2022!

Încă un an de pandemie, încă un an de scroll nebun pe Internet. Într-o lume plină de informații despre vaccin și noi variante de COVID, mai avem nevoie și de distracție. Așa că trăiască meme-urile!

Anul 2021 a fost unul plin de momente memorabile, în ciuda situtației de pe întreg globul. Iată unele dintre cele mai amuzante momente de anul acesta.

Bernie Sanders la investirea lui Joe Biden


Ianuarie 2021 pare atât de departe, dar nu și meme-ul cu Bernie Sanders, care încă mai circulă pe Internet. Imaginea cu fostul candidat la președinție, îmbrăcat în haină, cu mască și mănuși la investirea președintelui Joe Biden, a devenit rapid virală.

The Weeknd la Super Bowl


Luna februarie a fost marcată de un meme creat chiar la Super Bowl, unde The Weeknd a avut o prestație neobișnuită, în pauza meciului.

Cum a început vs. cum merge


Anul acesta nu a început bine, dar cum a continuat? Utilizatorii de Twitter și-au împărtășit experiențele nu foarte fericite folosind imagini de la începutul și finalul serialului „Friends” sau momentul în care personajul lui Brian Baumgartner, vedeta din „The Office”, Kevin își vărsă faimosul chili.

Oprah în interviul cu Prințul Harry și Meghan Markle


Reacțiile gazdei Oprah din interviul cu Prințul Harry și Meghan Markle șocată de o dezvăluire împărtășită de cuplul regal a ajuns mai distribuită decât mărturisirile în sine, ale celor doi.

Momentul în care rețelele de socializare s-au oprit



Ziua care nu trebuie menționată – când Facebook, Instagram și WhatsApp au căzut brusc – a devenit rapid ținta glumelor pe internet. Din fericire, Twitter a rămas în picioare, devenind un far de lumina pentru noi toți.

Squid Game


„Squid Game” nu doar că a ajuns cel mai urmărit serial de pe Netflix în aproape întreaga lume, dar datorită subiectului abordat, a dat și unele dintre cele mai tari meme-uri.

Yassificarea


„Yassification” a fost cu siguranță cel mai glamouros meme al acestui an, care a prezentat fotografii din filme, fotografii ale celebrităților sau imagini ale unor personaje istorice transformate total. Și ne-a făcut pe toți să spunem „Yaaas!”.


Trend-ul a fost pornit de @YassifBot care i-a trecut chiar și pe președintele Joe Biden și vicepreședintelui Kamala Harris prin photoshop. Dar, cu cât fenomenul a luat amploare, cu atât transformările au devenit mai absurde și mai amuzante.

Varianta Delta



Odată cu știrile despre Omicron, amintirile despre Delta trec repede. Dar nu vă faceți griji, meme-urile încă rămân valabile. Delta, sora mai mare a variantei Omicron, ne-a stricat planurile tuturor și nu ne0a mai rămas decat să facem haz de necaz.

Trendul „nu-ți face griji pentru ce conține vaccinul”

Scepticismul legat de ce ar putea conține vaccinul anti COVID, a dat naștere unuia dintre cele mai amuzante trenduri.  Oamenii din întrega lume au dezmințit zvonurile spunând că locurile de joacă publice, folosirea olitelor și consumul de alimente procesate sunt mai suspecte decât ingredientele serului.

„Dacă mama ta te lasă să joci la locul de joacă dintr-un McDonald’s, nu-ți face griji pentru ce conține vaccinul” sau „Dacă ai folosit vreodată același burete de spălat vasele mai mult de câteva zile, nu-ți face griji pentru ce conține vaccinul”, sunt doar câteva dintre meme-uri.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.