Cool Stuff

Eva, replică genială pentru Cătălin Măruță la cumpărături. Cum i-a închis gura tatălui ei!

1-0 pentru Eva!

Eva, fiica Andrei şi a lui Cătălin Măruţă, este o mică vedetă pe rețelele de socializare. La doar șase ani, micuța este foarte dezinvoltă și are mereu cuvintele la ea.

Asta s-a întâmplat și recent, când aflată la cumpărături cu tatăl ei, mezina familiei Măruţă i-a dat o replica de milioane prezentatorului TV. El a filmat tot momentul şi apoi l-a încărcat pe pagina de Instagram  Evei, spre deliciul tuturor.

În imagini, micuța stă supărată, pe un teanc de covoare. „Când eu îmi doresc ceva, până nu imi iei, nu mă mai mişc de aici”, spune ea, cu brațele încrucișate. Exasperat, Cătălin o întreabă dacă vrea cu adevărat un covor, ultimul lucru pe care se gândea că ar trebui să îl cumpere. 

Eva nu se lasă şi îi răspunde: „Ce să faci, ai o fiică, scuze. Ar fi trebuit să te gândeşti înainte să faci doi copii”. „Tată distrus”, este tot ce a putut să mai spună prezentatorul TV.


Căsătoriți de 13 ani, Andra și Cătălin Măruţă formează unul dintre ele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc. Ei au împreună doi copii, pe Eva și David de 6, respectiv 10 ani, care le calcă pe urme. Amândoi sunt extrem de obișnuiți cu camerele de filmat cu antenția pe care o primesc și se bucură din plin de toate acestea.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.