Hot On Kiss

6 artiști români ne-au povestit ce așteptări au de la 2022. Tu ce-ți propui în noul an?

2021 s-a încheiat și pășim încrezători și plini de speranță într-un an nou - poate va fi mai bine, poate vom realiza mai multe, poate va fi momentul în care visele ni se vor îndeplini.

Urmează să avem răbdare, să muncim și să descoperim ce planuri are destinul pentru noi. E vremea să-ți faci listele de dorințe și proiecții pentru viitor. Orice e posibil, nu? Am întrebat și artiștii români despre planurile și așteptările lor pentru 2022. Iată ce au răspuns.

Randi: „Planul meu este să călătoresc mai mult”

Randi își dorește să călătorească, să rămână motiv și, de ce nu, să ajungă la Hollywood. „În noul an îmi doresc să rămân la fel de motivat și pasionat de ceea ce fac și la fel de energic în drumul către scopurile mele! Am pregătit muzică în engleză și-mi doresc mult să se audă la radio în țările de peste hotare. Am început și un scenariu și visul meu este să ajungă la Hollywood și să fie implicați actori mari de acolo. De asemenea, planul meu este să călătoresc mai mult, pentru că am o mare nevoie de a cunoaște povești și culturi noi. Vă doresc un final de an minunat alături de cei dragi și sper ca 2022 să vă aducă tot ceea ce vă doriți! La mulți ani!”


Emaa: „Sper să pot fi aproape de oamenii dragi și mai mult”

Emma pășește în 2022 cu mult optimism și curaj. „2022 va fi un an extraordinar, îl vizualizez și îl simt, cu toate bunele și relele lui. Vom scrie și mai multă muzică, echipa se mărește constant și am avut grijă să am prin preajmă exact oamenii cu care, inevitabil, pot construi o lume de poveste, chiar și atunci când lucrurile se complică și devin mai grele. Sper să pot fi aproape de oamenii dragi și mai mult, să fiu mai prezentă. 2022 e următorul capitol, iar eu promit să îl scriu în detaliu, cu multă, multă grijă.”


Inna: „2021 a fost un an atât de bun”

Inna este recunoscătoare pentru 2021. „2021 a fost un an atât de bun, pentru care sunt super recunoscătoare, încât sper ca 2022 să fie cel puțin la fel de plin de muzică, de oameni dragi aproape, de călătorii, de concerte, de distracție și multă iubire! La mulți ani!”


Eugenia Nicolae: „Îmi doresc să mă iubesc mai mult”

Eugenia își dorește o lună de miere ca la carte, multă muzică bună, inspirație și timp alături de cei dragi. „Pentru noul an mi-am făcut o listă întreagă de rezoluții, cum fac la fiecare sfârșit de an. Îmi doresc să mă iubesc mai mult, să petrec mai mult timp cu familia, să fac sport și să mă rog. Aș vrea ca piesele mele să se audă peste tot și să bucur oamenii cu muzica mea. Iar pentru asta, am nevoie de inspirație, astfel încât să scriu cât mai multe piese.

În 2022 mi-am planificat să termin albumul care este în lucru. Pe plan personal, pentru că m-am căsătorit anul acesta, dar nu am apucat să mergem într-o vacanță mai lungă, aș vrea să mergem în luna de miere într-o destinație exotică. Acestea sunt doar câteva dintre lucrurile pentru care vreau să muncesc în anul care vine. Vă doresc și vouă ca noul an să vă îndeplinească cele mai nebunești visuri! La mulți ani!”


Denis Roabeș: „Lăsăm și noi în urmă pandemia?”

Solistul The Motans își dorește multă liniște sufletească. „Aș fi vrut să nu mai fiu nevoit să-mi doresc asta și pentru 2022, să se fi împlinit deja în 2021, dar lăsăm și noi în urmă pandemia? :) Nu-mi doresc decât să am liniște sufletească și să fiu fericit, indiferent de circumstanțe. Un an nou minunat tuturor!”


Olivia Addams: „În 2022. o să las Universul să mă surprindă din nou”

Olivia a învățat în 2021 să lase controlul și să se bucure de surprizele care-i sunt rezervate pe parcurs. „2019 fusese un an zbuciumat pentru mine, așa că rugasem Universul să-mi dea ce vrea el în 2020. Am primit mai mult decât am visat. La sfârșitul lui 2020 aveam anul 2021 planificat pe fiecare lună. Știam exact ce îmi doresc. Bineînțeles, nu s-a întâmplat deloc așa cum am vrut. Așa că, în 2022, o să las Universul să mă surprindă din nou.”


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.