Cool Stuff

Vezi primul trailer pentru „Peaky Blinders” 6, ultimul sezon al serialului

Creatorul Peaky Blinders promite că aceasta va fi cea mai bună parte din întregul serial.

Steven Knight, creatorul serialului „Peaky Blinders”, a anunțat anul trecut că lucrează la ultimul sezon al acestei producții, iar BBC a lansat în urmă cu doar câteva ore primul trailer pentru cea de-a 6-a parte.

Tommy Shelby, personajul interpretat de Cillian Murphy, este din nou în centrul acțiunii, dar putem vedea și că actrița Anya Taylor-Joy revine în rolul Ginei Gray.

Într-un interviu pentru publicația Variety, Knight a dezvăluit și la ce ar trebui să se aștepte fanii de la ultimul sezon al serialului:

„Ce am făcut în această a șasea parte este să continui lupta lui Tommy Shelby cu fascismul. Când Tommy Shelby s-a întors din Primul Război Mondial era mort din punct de vedere emoțional. Era terminat din cauza experienței din război și devenise un nihilist, un personaj imoral care era în stare de orice. Singurul său țel era să acumuleze o avere cât mai mare, dar când e pus față în față cu fascismul, ceva din el se trezește la viață și decide că există bine și rău.

De aceea își dedică tot timpul luptei cu fascismul. Treaba asta continuă în sezonul 6 și multe, multe lucruri i se vor întâmpla lui Tommy, lucruri la care fanii nu se vor aștepta. Cred că misiunea mea de a scrie scenariul a devenit din ce în ce mai concentrată cu fiecare sezon. Am mai spus asta și în trecut, dar cred că a fost adevărată de fiecare dată. Și cred că e adevărată și în cazul de față: e cea mai bună parte de până acum.”

După cel de-al 6-lea sezon, un film pentru marele ecran ar urma să intre în producție.

Sezonul 6 va avea premiera în primele luni ale lui 2022. 

Iată și cum arată primul trailer pentru ultimul sezon din Peaky Blinders


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.