Cool Stuff

Ariana Grande a improvizat piesa pop pe care o cântă în filmul „Don't Look Up”

Regizorul Adam McKay a făcut această dezvăluire.

Adam McKay, regizorul și scenaristul filmului „Don’t Look Up”, a dezvăluit că Ariana Grande a improvizat piesa pe care a cântat-o în film.

Filmul în care doi oameni de știință, interpretați de Leonardo DiCaprio și Jennifer Lawrence, descoperă o cometă care va lovi Pământul în 6 luni de zile, a devenit un adevărat fenomen și în ultimele zile din 2021 s-a vorbit cel mai mult despre acest subiect.

Producția este plină de nume mari de la Hollywood, de la Jonah Hill, la Cate Blanchett și Meryl Streep. Dar în el apare și Ariana Grande în rolul unui pop star pe nume Riley Bina. De asemenea, rolul iubitului ei este interpretat de un alt cântăreț: Kid Cudi.

Într-una dintre scenele din film, Ariana și cu Kid Cudi interpretează o piesă pop în cadrul unui concert care are ca scop atragerea atenției publicului asupra Apocalipsei iminente. Piesa se numește „Just Look Up” și sună foarte bine, dacă n-am ști am putea spune că este un hit al Arianei Grande din lumea reală.

Adam McKay a declarat că Ariana Grande a improvizat mai multe replici din film, dar și că piesa pe care o cântă este tot o improvizație de a ei de moment.

„Cel mai bun moment de improvizație al ei a fost prima dată când a cântat piesa. Ea a adăugat toate versurile alea cu „o să murim cu toții, nu te mai uita la știrile care vin din cutia aia de rahat”. E una dintre scenele mele preferate din întregul film, pentru că o ai pe cea mai mare vedetă pop din lume cântând minunat despre cum o să murim cu țoții.”, spunea McKay într-un interviu.

Iată și cum sună piesa „Just Look Up”: 


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.