Cool Stuff

6 piese cu care să îți începi anul 2022 pe energie și voie bună

2022 e despre vibe-uri bune!

Parcă a fost doar o clipă. Ai închis ochii și 2021 s-a transformat rapid în 2022. Poate că ai simțit și tu că a fost un an plin de provocări, însă un lucru e cert: tot ce îți rămâne și în noul an e muzica. O piesă potrivită la timpul potrivit poate să îți schimbe starea de spirit, poate să îți dea încrederea necesară să faci ceva și poate să îți mai dea energia și motivația care îți lipseau.

Dacă Spotify a prezentat topul celor mai ascultați artiști și topul celor mai bune piese, noi îți propunem o alternativă. La început de 2022 ți-am pregătit un mix de piese românești și internaționale ca să îți ridicăm la maxim starea de spirit și să te încărcăm cu vibe-uri bune pentru ce va să vină. Enjoy!

MACKLEMORE - NEXT YEAR FEATURING WINDSER

Nimic mai grăitor decât titlul acestei piese. Reține, anul ăsta o să fie mai bun decât cel care tocmai s-a terminat! Asta pentru că piesa lansată în 2021 te pregătea pentru un 2022 mai bun, după ce ai trecut prin tot felul de provocări și peripeții. Să luăm aminte la vorbele lui Macklemore.

 

INNA X Sean Paul - UP

INNA e rockstar pe bune! L-a luat pe Sean Paul pe o piesă deja lansată și a făcut ca un hit să fie hit încă o dată. Pe lângă asta, „UP” te prinde în vibe-ul ei bun încă de la primele note muzicale. Ceea ce ai nevoie la început de an. Să fii binedispus și încrezător că o să ajungi cât de „up” poți tu în 2022!

 

Bruno Mars, Anderson .Paak, Silk Sonic - Leave the Door Open

Schimbăm un pic tempo-ul. Gașca asta de muzicieni iscusiți și plin de patos și-au unit forțele într-un proiect care are menirea să aline sufletele. Atât cele rănite, cât și cele împlinite. Bruno Mars și Anderson .Paak fac o treabă bună și vorbesc pe note muzicale, în numele tău, dacă vrei să îți transmiți sentimele la început de 2022 și nu știi cum. Cu plăcere!

 

Roxen x NANE - Strada Ta

O colaborare suprinzătoare, mai ales pentru NANE care a trecut din zona lui de trap pe zona de R&B și pop unde Roxen face deja o treabă bună. Dacă în 2021 treceai pe strada ei sau lui, în 2022 nu mai ezita și spune ce ai de spus. E totul despre vibe-uri bune în anul ăsta!

 

Smiley - Nu mai există dup-aia

Zicem că nu mai e loc de ezitări pentru că, vorba lui Smiley, nu mai există dup-aia, nu? Smiley ne poartă înapoi în timp, în vremea aceea când orice era posibil, de la dragoste la trădare. Nici în 2022 nu ai cum să scapi de elementele astea, însă ar fi bine să trăiești clipa oricare ar fi impasul.


Spike - ZEU

Ca 2022 să fie pe bune anul tău, trebuie să te simți ca un zeu cu piecare pas pe care îl faci. Bine, nu chiar un zeu wannabe așa cum cântă Spike pe piesa asta super catchy. Atitudinea e cheia! Hai că nu e așa greu. Banii vin, banii pleacă, dar te învață Spike care e soluția pentru orice îți propui.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.