Cool Stuff

Șapte informații interesante pe care le-am descoperit după ce am urmărit reuniunea specială a actorilor din „Harry Potter”

Dacă ești fan al seriei „Harry Potter”, atunci mai mult ca sigur îți va plăcea reuniunea actorilor principali, la 20 de ani distanță de la primul film lansat.

Show-ul (disponibil pe HBO GO) îi aduce în atenția noastră pe Daniel Radcliffe, Emma Watson și Rupert Grint în timp ce oferă detalii despre filmări, cât și despre viața lor personală. Iată câteva dintre lucrurile noi pe care le-am descoperit, odată cu această reuniune. 


Lumânările plutitoare din Great Hall au fost reale

Filmele Harry Potter au folosit mult CGI pentru a reda magia cât mai credibil, dar lumânările plutitoare din sala de mese au fost excepția de la regulă. Actorii au dezvăluit că designerii de platou au folosit lumânări reale: „Unul dintre momentele mele preferate a fost atunci când lumânările au început să ardă pe frânghiile de care erau prinse de tavan și au început să cadă în hol”, a glumit Radcliffe.


Emma Watson a fost îndrăgostită de Tom Felton

Cei doi actori au vorbit mereu deschis despre prietenia lor apropiată, iar acum, în timpul reuniunii, au dat și mai multe detalii. Emma a dezvăluit că s-a îndrăgostit puternic de Tom în timpul unui tutorial, unde au fost rugați să-l deseneze pe Dumnezeu. „Tom a desenat o fată cu beretă pe skateboard și nu știu cum să zic, dar m-am îndrăgostit de el”, a recunoscut ea. Din păcate, diferența de trei ani dintre ei l-a făcut pe Felton să o vadă ca pe sora mai mică: „Eram foarte protector cu ea. Mereu am avut un punct sensibil pentru ea, ceea ce se întâmplă și azi.” Watson a menționat și faptul că nimeni nu s-a întâmplat între ei, chiar dacă încă se iubesc.


Daniel Radcliffe a fost îndrăgostit de Helena Bonham Carter

Emma nu este singura îndrăgostită din gașcă, ci și Daniel a avut un crush pe cineva din distribuție. Actorului i-a picat cu tronc Helena Bonham Carter, căreia i-a scris un bilețel în tinerețe: „Te iubesc și mi-aș fi dorit să mă fi născut cu 10 ani mai devreme, poate aș fi avut o șansă.” 


Emma Watson și Rupert Grint au avut mari emoții cu scena sărutului

În ultimul film, Ron și Hermione se sărută, gest așteptat cu entuziasm de fani, dar, aparent, și de cei doi actori implicați. Cei doi au avut atât de mari emoții, încât regizorul Davis Yates a glumit că pregătirea scenei a fost „ca și cum i-ar fi pregătit pentru un eveniment major sportiv.” Plus de asta, aparent, Daniel făcea mereu mișto de ei cu privire la scena asta. „Să-l sărut pe Rupert a fost unul dintre cele mai grele lucruri pe care a trebuit să le fac. S-a simțit greșit, deoarece eu, Dan și Rupert suntem ca frații”, a spus Emma.


Cei trei actori s-au atașat profund de personajele lor

Cei trei actori au recunoscut la unison că au fost extrem de conectați de personajele lor, de-a lungul anilor. „Simt că nu am mai știut cine eram eu și cine era personajul meu. Nu știu exact unde se termina unul și începea altul. Nici numele meu nu s-a simțit ca numele meu. Simt că știam cum să fac un singur lucru și anume să-l joc pe Ron”, a spus Rupert.


Emma Watson aproape că a părăsit franciza

Watson a dezvăluit că aproape a părăsit franciza Harry Potter, când „Order of the Phoenix” a început producția. „Oamenii uită cât de multe a luat asupra ei și cât de grațioasă a fost”, a spus Felton. „Faima m-a lovit puternic”, a spus Emma, în timp ce a adăugat că s-a simțit foarte singură în acea perioadă din viață.

Alan Rickman a știut povestea lui Snape înainte de toată lumea

Regretatul actor Alan Rickman a știut destinul personajului său înainte de toată lumea. A fost modul în care Alan a reușit să-l portretizeze pe Snape atât de bine, de-a lungul filmelor. 


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.