Kiss Music News

The Weeknd revine cu un nou album! Uite ce colaborări surprinzătoare ne pregătește

The Weeknd lansează un nou album, plin de colaborări surprinzătoare!

The Weeknd începe anul în forță, cu un nou album! Artistul, recompensat cu trei premii Grammy şi nominalizat la premiile Oscar şi Primetime Emmy, a anunţat că acesta se va numi „Dawn FM” și va fi lansat vineri, 7 ianuarie.

El a dat vestea în stilul caracteristic, printr-un video ciudat, care se aseamănă cu videoclipurile pieselor de pe albumul precedent, „After Hours”. De altfel, și clipul de prezentare al noului album începe cu câteva secvențe și acorduri din piesa „Blinding Lights” și continuă cu The Weeknd în compania unei femei misterioase. Viitorul album este descris ca „un nou univers sonic din mintea lui Weeknd”.

Însă, una dintre cele mai mari surprize o reprezintă lista de colaborări. Printre cei care vor apărea pe noul album se numără: Jim Carrey, Quincy Jones, Lil Wayne, Oneohtrix Point Never și Tyler, The Creator. 

„Dawn FM” este primul album al artistului, după succesul obţinut cu „After Hours”, lansat în martie anul trecut. Așa că se anunță un an bun pentru The Weekend! El este, de asemenea, protagonistul şi unul dintre scenariştii serialului „The Idol”, care va fi lansat curând.

Nici 2021 nu a fost rău pentru el. Albumele şi single-urile starului canadian s-au vândut în peste 75 de milioane de copii pe plan mondial și a susţinut spectacolul din pauza galei Super Bowl.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.