Kiss Music News

Miley Cyrus, la un pas de un moment stânjenitor. Topless pe scenă, în noaptea de Revelion

Miley Cyrus a început anul bine - cu un moment stânjenitor pe scenă.

Se zice că așa cum suntem în noaptea de Revelion, o ținem tot anul. Ei bine, dacă asta chiar se aplică, nu știm ce să zicem despre Miley Cyrus care s-a confruntat cu un mic accident vestimentar. În noaptea dintre ani, în timpul concertului „Miley’s New Year’s Eve Party”, difuzat de NBC, a rămas fără bluză.

Imediat după ce a intrat în Anul Nou, ea a început să cânte hiturile „We Can’t Stop” și „Party in the U.S.A!”, moment în care top-ul artistei s-a desfăcut. Deși inițial a încercat să îl mai țină cu mâna, a renuțat rapid la idee și a fost nevoită să coboare de pe scenă, pentru a-și schimba ținuta.

„Cu siguranță toată lumea se uită la mine acum. Port mai multe haine decât am purtat vreodată pe o scenă”, a mai spus aceasta după ce a revenit.

Cu toate acestea, petrecerea a fost un real succes. Miley a trecut rapid peste momentul stânjenitor și s-a întors rapid pe scenă, în aplauzele fanilor.

Eventimentul televizat a fost prezentat de Pete Davidson, gazda show-ului „Saturday Night Live”, care în ultima perioadă este în vizorul tuturor, datorită relației cu Kim Kardashian. Acesta a urcat și el pe scenă pentru a cânta împreună cu Miley piesa „Miami” a lui Will Smith.

VIDEO: @NineDaves Twitter

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.