Cool Stuff

Premiile Grammy 2022 ar putea fi amânate din cauza tulpinii Omicron

Și anul acesta s-ar părea că Premiile Grammy vor fi amânate din cauza noului val al pandemiei.

Gala Premiilor Grammy era programată să aibă loc pe 31 ianuarie la Crypto.com Arena în Los Angeles. Însă potrivit Billboard, mai multe surse ale Academiei susțin că a 64-a ceremonie anuală ar putea fi amânată din cauza cazurilor în creștere a noii variante de Covid-19. Un număr record de 488.000 de cazuri au fost înregistrate săptămâna trecută în America, conform New York Times

Nu ar fi prima data când se recurge la o amânare, pentru că și anul trecut ceremonia a fost mutată de pe 31 ianuarie pe 14 martie. Iar anunțul a fost dat atunci pe 5 ianuarie. Așteptăm și anul acesta, din moment în moment, să fie transmisă decizia Academiei cu privire la data finală a Galei. 

Vă reamintim că printre artiștii cu cele mai multe nominalizări la premiile Grammy 2022 se numără artistul jazz Jon Batiste, Justin Bieber, Doja Cat și H.E.R. Trupa ABBA se bucură de o premieră, cu prima nominalizare din carieră. Artiștii concurează la categoria Record of the Year cu melodia “I still have faith in you”, lansată în luna septembrie odată cu revenirea lor pe plan muzical, după 40 de ani.

La polul opus, The Weeknd a decis ca nici anul acesta să nu-și înscrie nicio piesă, acuzând organizatorul evenimentului de corupție, potrivit The Guardian

Și anul acesta, pentru al doilea consecutiv, gazda evenimentului va fi comediantului Trevor Noah, care prezintă și show-ul "The Daily Show With Trevor Noah" de pe Comedy Central.

Așteptăm vești din partea organizatorilor și suntem tari curioși de ce surprize vom avea parte și anul acesta. 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.