Cool Stuff

Nadia Comăneci a serbat Revelionul în Las Vegas, la petrecerea organizată de Bruno Mars

Nadia Comăneci știe să profite de popularitatea pe care o are și îi place să se bucure de viață.

Marea campioană la gimnastică a petrecut trecerea dintre ani în stil mare, în Las Vegas, în cadrul unei petreceri organizate de Bruno Mars. 

Într-o declarație oferită celor de la ProSport, Nadia a dezvăluit că s-a simțit foarte bine și a dansat până la ora trei dimineața. Bruno Mars este unul dintre cei mai talentați artiști contemporani, iar în 2021, alături de Anderson Paak, a lansat trupa de funk Silk Sonic, care se bucură de un adevărat succes la nivel mondial. 

„A fost un Revelion fantastic. Am dansat până la 3 dimineața. Despre gazdă pot să vă spun că este unul dintre cei mai în vogă artiști ai momentului. Nu am permisiunea să-i divulg numele. Întâi am fost la concertul lui, apoi la party. A fost o petrecere de neuitat”, a dezvăluit fosta gimnastă.

Nadia a părăsit România în urmă cu mulți ani, din cauză că nu mai suporta regimul comunist. Din 1996, este căsătorită cu fostul gimnast Bart Conner, iar în 2006, când avea 46 de ani, l-a născut pe fiul lor Dylan. În prezent, ei locuiesc în America,  în Norman, un orășel de lângă Cleveland, capitala statului Ohio.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.