Kiss Music News

Antonia, despre impactul rețelelor de socializare: „și eu sunt o victimă”. Cine a supărat-o pe artistă?

Aflată în izolare, Antonia le-a transmis câteva cuvinte haterilor.

Antonia este una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi, dar are o comunitate extrem de mare și pe Instagram. Ea își ține mereu cei 2,7 milioane de fani la curent prin intermediul rețelelelor de socializare, dar cu toate acestea, a postat o serie de Stories în care vorbește despre impactul acestora asupra vieții noaste.

Mesajul artistei este, probabil, o reacție apărută în urma numeroaselor comentarii cu tentă negativă pe care le primește, inevitabil, din cauza notorietății sale.

„Postează doar ce vrei tu să se vadă. Bucurați-vă de viața voastră și în privat pentru că este o bucurie mult mai pură. Ne-am obișnuit foarte mult să ne expunem, să le arătăm oamenilor tot ceea ce facem, ceea ce nu este rău. Dar sunt și mulți oameni care îți vor răul și îți trimit energii negative.

Măcar găsiți un echilibru. Adevărul este că ne-am cam tripat pe treaba asta, să trăim pentru alți oameni, să vadă lumea tot ce facem, și eu sunt o victimă… N-aș fi făcut aceste story-uri aici, cu voi, în momentul ăsta. Dar, repet, vreau să găsesc un echilibru, pentru mine, personal.

Asta este părerea mea, nu înseamnă că am dreptate. Asta simt eu. The moral of the story is: Keep your shit private!, a fost mesajul Antoniei.


Aflată în izolare, aceasta a răspuns și unei serii de întrebări din partea fanilor. Ea a mărturisit că speră să lanseze un nou album în acest an, a povestit cum și-a petrecut Crăciunul, alături de cei trei copii ai săi și a atras, încă o dată, atenția asupra celor care țin să corecteze pe toată lumea în social media.

Antonia, infectată cu coronavirus pentru a doua oară

Antonia a fost infectată cu COVID-19, chiar înainte de Revelion. Deși avea concerte și trebuia să fie pe scenă în noaptea dintre ani, cântăreața a contactat din nou virusul, pentru a doua oară. La scurt timp, ea a avut și primă reacție și a ținut să se scuze că lipsește de la evenimentele unde era alocată pentru cântări.

„Dragii mei, din motive de sănătate nu voi putea fi alături de voi de Revelion să petrecem împreună și îmi pare foarte rău. Sper să ne vedem în 2022. La mulți ani și distracție plăcută!”, a scris vedeta pe Instagram.


De asemenea, judecând după postările sale recente, aceasta se simte în continuare bine și abia așteată să revină pe scenă.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.