Cool Stuff

Ryan Gosling și Eva Mendes își iau adio de la Los Angeles? Detalii inedite despre viața lor de familie

Ryan Gosling și Eva Mendes renunță la viața zgomotoasă de la Hollywood pentru fiicele lor.

Ryan Gosling și Eva Mendes formează unul dintre cele mai discrete cupluri de la Hollywood. Ei au împreună două fiice, Esmeralda, în vârstă de 7 ani, și Amada, de 5, pe care au reușit de-a lungul timpului, să le țină departe de obiectivele paparazzilor.

Încă de la început, actorii au stabilit că nu vor posta imagini cu fetele până ce acestea nu vor fi suficient de mari încât să își dea acordul. Iar acum, par să își ia rămas bun și de la Los Angeles.


Într-un nou interviu, acordat revistei GQ, actorul în vârstă de 41 de ani a vorbit despre viața de familie în timpul pandemiei, dar și despre ce părere au fiicele lui despre filmele sale.

„Copiii noștri erau la o vârstă foarte dificilă pentru a nu fi capabili să se vadă cu alți copii sau să interacționeze cu oameni, chiar dacă eu și Eva ne-am străduit”, a mai spus acesta, dezvăluind și că „am jucat mai multe roluri în carantină decât în filmele noastre. Dar publicul e mai dificil, totuși, acasă”, a spus el

Fiicele lui Ryan Gosling cred că tatăl lor a lucrat pe lună


Din același interviu, reiese și că fetele actorului nu i-au văzut încă filmele. În plus, acesta nici nu se grăbește să le arate producțiile, deoarece Esmeralda și Amada sunt la o vârstă la care le poate fi dificil să facă diferența dintre realitate și fantezie. 

De exemplu, atunci când Esmeralda a fost martora unei scene de luptă între Gosling și Harrison Ford, pe platourile filmului „Blade Runner 2049”, i-a strigat tatălui ei: „Câștigi!”, în timpul filmării. De asemenea, copiii lui au impresia că tatăl lor a muncit pe lună, atunci când îl portretiza pe Neil Armstrong în filmul „First Man”, mai arată interviul.

Ryan Gosling și Eva Mendes renunță la viața din Los Angeles

Mai mult, pe măsură ce fetițele cresc, va fi din ce în ce mai greu să le țină departe de viața zgomotoasă de la Hollywood. Așa că parinții lor par să-și ia adio de la viața în Los Angeles.

Cuplul și-a vândut ambele case din L.A, pentru a se muta în nord. Reședința principală a lui Ryan și a Evei, în ultimul deceniu, a fost o casă din Los Feliz, pe care tocmai au vândut-o cu 4,9 milioane de dolari. Aceasta are patru dormitoare și patru băi și a fost achiziționată inițial de actriță, în 2008 pentru 3,2 milioane de dolari.


Cealaltă proprietate la care au renunțat a fost cumpărată de Ryan cu mulți ani în urmă și se află în Studio City. Potrivit unor surse, se vor muta cu toții în Canada, notează Just Jared. 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.