Cool Stuff

Fetelor, vi-l amintiți pe William Levy? Actorul de telenovele a ajuns star pe Netflix

Asta-i pentru nostalgici!

La cei 41 de ani ai săi, William Levy este încă unul dintre cei mai râvniţi actori sud-americani. Româncele au făcut cunoştinţă cu el în anii 2000 , când actorul făcea furori cu roluri în telenovele precum „Olvidarte Jamás”, „Mi vida eres tú”, „Sortilegio” sau „Triunfo del amor”.

Acum, după o pauză de 7 ani de la telenovele, actorul revine într-un nou proiect Telemundo: remake-ul serialului columbian, „Cafea cu parfum de femeie”. Și asta nu e tot! Noua variantă a celebrei producții a fost cumpărată de Netflix.

Filmările au avut loc în Columbia, iar actorul a fost nevoit să-şi schimbe frizura, revenind la vechiul look. Alături de el, vor mai juca Laura Londoño şi Carmen Villalobos, cunoscută de asemenea dintr-o altă telenovelă de succes.


William Levy şi-a început cariera ca model, iar presa l-a făcut celebru şi pentru relaţiile cu partenerele sale de scenă: Maite Perroni, Barbara Mori ori Elizabeth Gutierrez, alături de care are și doi copii. Mai mult, se spune că i-ar fi căzut cu tronc chiar şi lui Jennifer Lopez, în timp ce filmau împreună pentru videoclipul piesei „I'm Into You”,  în 2011.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.