Kiss Music News

Smiley începe 2022 cu prima vacanță în trei: „O aștept de o viață”

Artistul spune că și-a dorit această vacanță de multă vreme!

Anul 2022 are iz de vacanță pentru Smiley. Artistul și-a luat o pauză binemeritată pentru a merge prima lui vacanță alături de fiica lui, Josephine, și de Gina Pistol.

În story-urile și în postările lui de pe social media, artistul spune că se bucură din plin. de prima vacanță în trei. „V-am ținut pe silent pentru că am fost între insule. Acum am ajuns acolo unde stăm și voiam doar să vă transmit mult soare, multă energie pozitivă. Eu sunt cu familia în vacanță și ne bucurăm de prima vacanță în trei”, a transmis el fără să dezvăluie destinația pe care a ales-o.

„Parcă aștept vacanța asta de o viață… și dacă stau bine să mă gândesc chiar o aștept de o viața! Cu familia în vacanță! #primavacantacujosephine #josephine #sunset”, a mai scris Smiley într-un mesaj pe Instagram. 


Sore, JO, ADDA și Mihaela Rădulescu, printre alții, au reacționat la poza și la mesajul lui Smiley.

Smiley a fost recent invitat în matinalul KISS FM, Foarte bună dimineața, unde a cântat piesa „Locul Sințește Omul”, alături de DOC. Melodia face parte dintr-o serie de cinci piese care stau la baza serialului muzical „Mai mult de-o viață”.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.