Smiley începe 2022 cu prima vacanță în trei: „O aștept de o viață”

Artistul spune că și-a dorit această vacanță de multă vreme!

Share

Anul 2022 are izde vacanță pentru Smiley. Artistul și-a luat o pauză binemeritată pentru amerge prima lui vacanță alături de fiica lui, Josephine, și de Gina Pistol.

În story-urile șiîn postările lui de pe social media, artistul spune că se bucură din plin. de primavacanță în trei. „V-am ținut pe silent pentru că am fost între insule. Acum amajuns acolo unde stăm și voiam doar să vă transmit mult soare, multă energiepozitivă. Eu sunt cu familia în vacanță și ne bucurăm de prima vacanță în trei”,a transmis el fără să dezvăluie destinația pe care a ales-o.

„Parcă așteptvacanța asta de o viață… și dacă stau bine să mă gândesc chiar o aștept de oviața! Cu familia în vacanță! #primavacantacujosephine #josephine #sunset”, amai scris Smiley într-un mesaj pe Instagram. 


Sore, JO, ADDA șiMihaela Rădulescu, printre alții, au reacționat la poza și la mesajul luiSmiley.

Smiley a fostrecent invitat în matinalul KISS FM, Foarte bună dimineața, unde a cântat piesa„Locul Sințește Omul”, alături de DOC. Melodia face parte dintr-o serie decinci piese care stau la baza serialului muzical „Mai mult de-o viață”.


Share