Cool Stuff

Lansarea filmului „Morbius”, unde Jared Leto joacă rolul unui vampir, a fost din nou amânată din cauza pandemiei

Dacă și tu ești printre cei care vor să vadă „Morbius”, cel mai recent film al lui Jared Leto, unde actorul interpretează rolul unui vampir, atunci trebuie să mai ai puțină răbdare.

Cei de la Sony au confirmat recent că producția Marvel a fost din nou amânată - lansarea trebuia să fie pe 28 ianuarie și a fost mutată pe 1 aprilie. 

Motivul principal este legat de pandemie, și, așa cum citează Reuters, producătorii și-au exprimat îngrijorarea cu privire la public și dacă acesta va fi confortabil să meargă în cinematografe pentru a urmări filmul, în condițiile în care varianta Omicron de coronavirus se extinde la nivel global.

În plan inițial, thriller-ul a fost programt pentru iulie 2020, însă pandemia a pus bețe în roate lansării, încă de atunci. A urmat amânarea pentru martie 2021, apoi pentru octombrie, ca în cele din urmă să fie stabilită pentru ianuarie 2022, iar apoi schimbată pentru aprilie.


Filmul urmărește povestea lui Michael Morbius, un doctor cu o problemă rară de sânge. În încercarea de a se trata, el recurge la măsuri drastice și periculoase, motiv pentru care ajunge să se transforme într-un vampir și trebuie să suporte consecințele acestui fapt.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.