Kiss Music News

Janet Jackson a lansat trailer-ul extins al documentarului despre viața ei: „Asta este povestea mea, spusă de mine”

Janet Jackson este pregătită să-și spună propriul adevăr, așa că artista celebră, recunoscută pentru firea ei privată, a lansat trailer-ul extins al documentarului despre viața ei.

În clipul de trei minute putem să vedem figuri cunoscute din showbiz, prieteni, colaboratori și colegi de-ai cântăreței, dintre care amintim pe: Missy Elliott, Whoopi Goldberg, Mariah Carey, Regina King, Paula Abdul, Samuel L. Jackson, Teyana Taylor, Ciara, Tyler Perry și Janelle Monáe. Apropo de lansarea acestui documentar, Q-Tip a spus: „Faptul că ea a vrut să se deschisă public, pe mine m-a lăsat fără cuvinte.”

Jackson a mărturist că filmul format din două părți este ceva ce pur și simplu trebuia făcut, iar filmările au început în urmă cu cinci ani, atunci când tatăl ei a murit, în 2018. Documentarul va prezenta imagini în premieră din copilăria și cariera vedetei, dar și relația pe care o are cu fiul ei în vârstă de cinci ani, Eissa, pe care-l are cu fostul ei soț, Wissam Al Mana.


Nu vor fi excluse nici detaliile despre familia ei celebră. Janet spune la un moment dat că cea mai apropiată este de fratele ei Randy, așa cum a fost de Michael; la aproape 13 ani de la moartea lui, nici mama lor, Katherine Jackson spune că nu poate vorbi despre el.

„Asta este povestea mea, spusă de mine. Nu prin ochii altcuiva. Ăsta este adevărul. Poți să-l accepți sau nu, poți să-l iubești sau să-l urăști, dar asta sunt eu”, mărturisește Janet.


Filmul va face lumină și în viața amoroasă a cântăreței și va vorbi despre relațiile sale cu Jermaine Dupri, James DeBarge și Al Mana, dar și în modul în care acuzațiile aduse lui Michael i-au afectat viața. Premiera documentarului va avea loc pe 28 ianuarie.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.