Kiss Music News

Și-a ieșit din minți! Jason Derulo s-a luat la bătaie cu doi bărbați care l-au strigat Usher și l-au înjurat

Jason Derulo s-a luat la bătaie cu doi bărbați într-un cazino din Las Vegas

Jason Derulo nu stă pe gânduri cânde vorba de insulte. Mai ales dacă este și confundat cu un alt rapper. Artistul s-a dezlănțuit în holul unui cazinou din Las Vegas și evident, clip-ul face acum înconjurul internetului.

Totul a început în momentul în care doi bărbați, care treceau pe lângă el pe scara rulantă a cazinoului, l-au jignit. „Hei, Usher! Du-te dracu’, javră!” i-a strigat unul dintre aceștia. El nu a mai stat pe gânduri și s-a năpustit asupra lui, lovindu-l cu pumnii în față.

Conform martorilor, la scurt timp, Jason Derulo l-a lovit și pe cel de-al doilea bărbat, fiind nevoie de intervenția agenților pentru a calma spiritele, transmite TMZ. Artistul a fost încătușat de forțele de ordine și escortat la secție pentru declarații.


Este neclar, însă, dacă bărbatul l-a confundat într-adevăr cu Usher sau a vrut doar să râdă de artist. Cert este că a reușit să îl scoată din minți. Bărbații agresați nu au depus încă plângere pe numele artistului, dar au la dispoziție 12 luni pentru a face asta. 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.