Kiss Music News

INNA lansează un nou album, după ce a stat izolată 16 zile într-o casă

„Champagne Problems” e titlul albumului și merită ascultat!

INNA începe 2022 în forță și surprinde plăcut prin lansarea unui nou album. „Champagne Problems” e numele noului ei material, un album compus în 16 zile, timp în care artista a stat izolată într-o casă cu producători și compozitori alături de care a lucrat pentru a lansa piese noi. Totul s-a întâmplat în cadrul proiectului Dance Queen’s House

Iată cum s-a distat INNA în proiectul Dance Queen’s House


INNA lansează albumul în două părți, în total 15 piese. Astfel că pe prima parte, în case apar opt piese, se regăsesc piese precum „Fire and Ice”, „Always On My Mind”, „Ready Set Go” și „Love Bizarre”.

„Așteptarea a luat sfârșit: Champagne Problems s-a lansat și sunt bucuroasă să îl împărtășesc cu voi. Opt piese noi, compuse în Dance Queen’s House, gata să vă facă zilele mai fericite! Vă mulțumesc că sunteți alături de mine în călătoria mea”, a spus INNA.

Dintre toate piesele, „Always On My Mind” va atrage, cu siguranță, toată atenția datorită versurilor oneste și refrenului catchy.


La finalul anului trecut, INNA a lansat single-ul „Up” cu Sean Paul, unul dintre cei mai mari artiști din lume. Melodia are deja peste 14 milioane de vizualizări pe YouTube.


În urma primului sezon Dance Queen’s House, INNA a lansat albumul „Heartbreaker” care include 10 piese. Printre care cele mai apreciate de fani au fost „Flashbacks”, „Maza” și „Heartbreaker”. 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.