Cool Stuff

De ce l-a jignit Ana Baniciu pe Mihai Bendeac: „E un bou”

Lucrurile trebuiau clarificate în cele din urmă

Cântăreața Ana Baniciu a avut o reacție neașteptată atunci când a venit vorba de actorul Mihai Bendeac. Invitată într-un podcast, fiica lui Mircea Baniciu a ținut să îl catalogheze drept „bou” pe Bendeac. Asta pentru că, aparent, actorul nu o privește cu ochi buni pe Ana, ea, în schimb, având o părere foarte bună despre el. 

Ana Baniciu: „Bendeac este un bou pentru că el crede că nu îl apreciez”

„Bendeac este un bou pentru că el crede că nu îl apreciez. Și eu îl apreciez maxim și îmi place maxim de el, de actorul din el. L-am urmărit și la teatru, dar el nu știe. Eu sunt o fată cultă, domne! Am găsit acum momentul să spun asta, poate aude. Bunica mea mă ducea în fiecare săptămână la teatru. Am văzut multe piese de teatru care sunt și acum, se derulează și acum. Și ulterior am mai fost la Mihai Bendeac. Mie mi se pare unul dintre cei mai deștepți oameni de TV din ultima perioadă în contextul în care nu face compromisuri.

Și ca influencer mi se pare că face ce vrea el. El nu face reclamă pe față, cum facem noi toți. Eu fac reclamă pe față pentru că mi se pare mult mai asumat să fac pe față și nu am ce are el. El are posibilitatea de a spune că nu face așa, și atunci e mult mai mișto”, a zis vedeta.

Au fost și cuvinte de laudă la adresa actorului: „Oamenii îl admiră. Este foarte inteligent”

Ana Baniciu a mai detaliat faptul că îl admiră în secret pe actor, iar de câteva ori chiar a stat de vorbă cu el. A mai spus că îl admiră și pentru că e diferit atunci când vine vorba despre promovarea pe rețelele de socializare.

„E în poziția aia de forță și mi se pare foarte tare. Eu nu știu… el crede că eu îl consider așa… dar mie mi se pare că foarte tare. De câteva ori am discutat cu el și mi-a părut rău așa să văd că el are o percepție diferită față de cum e el văzut din exterior. Oamenii îl admiră. Este foarte inteligent”, a mai zis ea.  


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.