Cool Stuff

Apple va lansa un film biografic despre viața celebrei Audrey Hepburn. Cine este actrița care va juca rolul principal

Apple lucrează la un film despre viața celebrei Audrey Hepburn, iar regizorul Luca Guadagnino, responsabil pentru minunata producție „Call Me by Your Name”, va conduce acest proiect.

În rolul principal va juca actrița Mara Rooney, cunoscută publicului larg pentru filmul „The Girl with the Dragon Tattoo.” Încă nu se știu foarte multe detalii despre poveste, dar cert este că viața lui Audrey merită ecranizată. Hepburn a jucat fantastic în filme devenite clasice precum: „Breakfast at Tiffany’s”, „My Fair Lady” sau „Sabrina.” 

De-a lungul carierei sale, actrița a fost recompensată cu premiile Emmy, Oscar, Tony și Grammy (pe care l-a primit după moarte). Ea a fost recunoscută și pentru implicarea sa în campanii sociale - a lucrat cu UNICEF pentru a-i ajuta pe copiii din Africa, America de Sud și Asia, iar în 1992 a primit Medalia Prezidențială a Libertății.


Mara este de asemenea o actriță renumită, nomizalizată de două ori la Oscar, atât pentru rolul din „The Girl With the Dragon Tattoo”, în 2011, cât și pentru cel din producția „Carol”, în 2015. Recent, ea poate fi văzută în filmul „Nightmare Alley”, în regia lui Guillermo del Toro, unde joacă alături de nume celebre precum - Bradley Cooper, Cate Blanchett, Toni Collette și Willem Dafoe.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.