Kiss Music News

Fiul cântăreței Sinead O'Connor s-a sinucis la 17 ani. Mesajul îndurerat al artistei

Fiul cântăreței Sinead O'Connor s-a sinucis la vârsta de 17 ani.

Artista irlandeză este cea care a făcut publică informația, pe contul ei de Twitter. 

„Fiul meu frumos, Nevi’im Nesta Ali Shane O’Connor, lumina vieții mele, a hotărât să-și termine lupta pe pământ, iar acum este cu Dumnezeu. Odihnească-se în pace și fie ca nimeni să nu-i urmeze exemplul. Puiul meu. Te iubesc atât de mult. Să fii în pace”, a notat Sinead pe rețeaua socială.

Moartea adolescentului a fost confirmată și de compania care se ocupă de managementul cântăreței. „ Din nefericire, putem să confirmăm faptul că fiului lui Sinead, Shane, a murit. Vă rugăm politicos să arătați cea mai mare formă de respect și de compasiune către Sinead și familia ei, în aceste timpuri extrem de dificile”, au notat aceștia. 


În ultima săptămână, O'Connor a postat mai multe mesaje pe Twitter despre viața ei personală și Shane. Așa am aflat că el era internat într-un spital din Dublin, după ce a mai avut două tentative grave de sinucidere recente, și ar fi trebuit să fie supravegheat non-stop.

Din păcate, tot din mesajele artistei, am aflat că Shane dispăruse de joi, iar poliția era în căutarea lui. Sinead a dat vina pe spital, deoarece medicii au eșuat din a-l supraveghea. „Cum poate o persoană traumatizată de 17 ani, care este supravegheată să nu se sinucidă, în cadrul unui spital, să dispară? Evident, spitalul refuză să-și ia vreo responsabilitate. Se întâmplă ceva cu fiul meu sub garda lor? Procese!”

În alte mesaje pe rețeaua socială, artista a mai scris: „Acesta este un mesaj pentru fiul meu, Shane. Shane, nu mai este deloc amuzantă treaba asta cu dispărutul. Mă sperii extrem de tare. Te rog din inimă, poți să faci ceea ce trebuie, și să te prezinți la secția de poliție? Dacă sunteți cu Shane vă rog să sunați la Gardai pentru siguranța lui”, a scris artista pe Twitter.

„Shane, viața ta este prețioasă. Dumnezeu nu a pus zâmbetul ăla frumos pe fața ta frumoasă degeaba. Lumea mea s-ar prăbuși fără tine. Ești inima mea. Te rog nu o opri din bătut. Te rog să nu te rănești. Du-te la secția de poliție și haide să mergem la spital.”

Sinead O'Connor, un destin dureros și trist

Un alt lucru regretabil este că Sinead O'Connor, după ce a cunoscut faima internațională cu piesa clasică „Nothing Compares 2 U”, s-a confruntat cu foarte multe probleme de sănătate mintală, iar în 2018, ea s-a convertit la Islam, a început să poarte hijab și și-a schimbat numele în Shuhada’ Davitt. 


Mai mult, de-a lungul timpului, ea a vorbit deschis despre traumele suferite în copilărie, unde a crescut cu o mamă abuzivă. „A fost vorba de violență fizică, condusă într-o formă sexuală. Nu încerca să facă sex cu mine, dar și-a petrecut mare parte din timp încercând să-mi distrugă sistemul reproducător. A fost și psihologică experiența. A fost o cameră de tortură, de fapt. Dar am iertat-o pe mama mea, ea nu era bine”, a spus într-un interviu din 2012.

Sinead a fost căsătorită de patru ori și mai are trei copii - Jake Reynolds, Roisin Waters și Yeshua Francis Neil Bonadio. În ceea ce-l privește pe Shane, ea împărțea custodia lui cu cântărețul de folk Donal Lunny. Tot în 2012, artista a povestit despre perioadele ei de depresie și cum încerca să fie ok acasă, pentru copii. „De asta m-am internat într-un spital. Copiii mei mai mari au văzut hârtiile, știu că am avut probleme cu depresia, dar nu le era frică de asta.”

În 2020, Sinead a postat un mesaj pe Facebook în care și-a anunțat fanii că urmează să se sinucidă, ca apoi poliția să o găsească ok, la ea acasă în Dublin. „Am luat o supradoză. Nu există altă formă pentru respect. Nu sunt acasă, sunt la un hotel, undeva în Irlanda, sub un alt nume. Dacă nu aș posta asta, copiii și familia mea probabil nici n-ar afla, din moment ce nu se obosesc să-și facă timp pentru mine în viața lor. Aș fi putut fi moartă de săptămâni bune și ei să nu știe”, a notat ea atunci. Același lucru l-a făcut și în 2011, când a dat o serie de mesaje despre suicidul ei pe Twitter.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.