Adevăratul motiv pentru care Connect-R s-a supărat pe Alex Velea: „Eram frustrat pe treaba asta”

Supărarea dintre cei doi durează până în ziua de azi!

Share

Multă vreme aufost cei mai buni prieteni și orice apariție împreună pe scenă stârnea vâlvă.Au trecut anii și chiar și în prezent, Connect-R și Alex Velea încă nu îșivorbesc.

S-au vehiculatteorii, s-au făcut supoziții, dar niciuna dintre părți nu a vrut să lămureascălucrurile pe deplin. Acum, invitat la o emisiune TV, Connect-R a vorbit deschisdespre conflictul pe care l-a avut cu Alex Velea, dar și de ce între ei nu maiexistă nicio cale de împăcare.

Pentru cine nuștie, în 2008, Connect-R și Alex Velea colaborau pentru piesa „Dacă dragosteadispare”. Melodia a avut un succes colosal, fiind prima astfel de piesăromânească de pe YouTube care adună peste 1 milion de vizualizări. 

CITEȘTE ȘI: Lecții de stil de la Connect-R – „Nu cred că brand-ul te face mai frumos”

Doar că, odată cusuccesul, au apărut neînțelegerile. Connect-R a fost deranjat de faptul călumea asocia piesa lui cu Alex Velea, cu toții crezând că e piesa celui dinurmă. Ca totul să se transforme radical, un celebru impresar l-a ofertat doarpe Velea, asta deși Connect-R zice că la acel moment a acceptat să cânte cu elpe bani mai puțini pentru că Velea îi era drag. Ce să mai! Ditamai povestea șiintriga! 


Cum s-a rupt prietenia dintre Connect-R și Alex Velea

Acum, Connect-Rmai face lumină în tot acest conflict aparent uitat. „V-a furat Alex Velea?”, afost întrebarea pentru care artistul a venit cu răspunsuri.

„Nu, nu avea cu cesă mă fure Velea. Nu are nici cea mai mică legătură. Că eu am avut o frustrarepentru faptul că lumea asocia piesa numai cu Alex Velea atunci, piesa «Dacădragostea dispare», da, asta este super real. Așa e, eram frustrat pe treabaasta. Chiar îmi spunea un prieten: «Băi, eu nu știu dacă mai putea să cântecineva după voi». Apăream noi doi pe scenă… se cam închidea la pâine, așa eraatunci. E un monstru de talent Velea și cred că știți și voi asta, știe toatălumea.

Faptul că ne-amseparat e pentru că, la momentul ăla, viziunile noastre asupra carierelornoastre erau ușor diferite. Cert e că, în momentul ăsta, ne despart atât demulte lucruri, încât nu cred că mai putem avea o relație de prietenie, viziuniatât asupra meseriei pe care o avem, cât și asupra vieții în general,principiilor. Cred că suntem total diferiți”, a lămurit Connect-R toatăsituația. 

CITEȘTE ȘI: Ce spun Alex Velea și Antonia despre un al patrulea copil

La rândul lui, Alex Velea a vorbit în nenumărate rânduri despre faptul că o prietenie între el și Connect-R ar fi imposibilă. De altfel, într-un podcast, întrebat despre Connect-R, Velea a preferat doar să spună că acesta din urmă nu îi apreciază noul stil de muzică inventat - trapanele -, un motiv în plus care arată viziunile diferite ale celor doi


Share