Cool Stuff

Adevăratul motiv pentru care Connect-R s-a supărat pe Alex Velea: „Eram frustrat pe treaba asta”

Supărarea dintre cei doi durează până în ziua de azi!

Multă vreme au fost cei mai buni prieteni și orice apariție împreună pe scenă stârnea vâlvă. Au trecut anii și chiar și în prezent, Connect-R și Alex Velea încă nu își vorbesc.

S-au vehiculat teorii, s-au făcut supoziții, dar niciuna dintre părți nu a vrut să lămurească lucrurile pe deplin. Acum, invitat la o emisiune TV, Connect-R a vorbit deschis despre conflictul pe care l-a avut cu Alex Velea, dar și de ce între ei nu mai există nicio cale de împăcare.

Pentru cine nu știe, în 2008, Connect-R și Alex Velea colaborau pentru piesa „Dacă dragostea dispare”. Melodia a avut un succes colosal, fiind prima astfel de piesă românească de pe YouTube care adună peste 1 milion de vizualizări. 

Doar că, odată cu succesul, au apărut neînțelegerile. Connect-R a fost deranjat de faptul că lumea asocia piesa lui cu Alex Velea, cu toții crezând că e piesa celui din urmă. Ca totul să se transforme radical, un celebru impresar l-a ofertat doar pe Velea, asta deși Connect-R zice că la acel moment a acceptat să cânte cu el pe bani mai puțini pentru că Velea îi era drag. Ce să mai! Ditamai povestea și intriga! 


Cum s-a rupt prietenia dintre Connect-R și Alex Velea

Acum, Connect-R mai face lumină în tot acest conflict aparent uitat. „V-a furat Alex Velea?”, a fost întrebarea pentru care artistul a venit cu răspunsuri.

„Nu, nu avea cu ce să mă fure Velea. Nu are nici cea mai mică legătură. Că eu am avut o frustrare pentru faptul că lumea asocia piesa numai cu Alex Velea atunci, piesa «Dacă dragostea dispare», da, asta este super real. Așa e, eram frustrat pe treaba asta. Chiar îmi spunea un prieten: «Băi, eu nu știu dacă mai putea să cânte cineva după voi». Apăream noi doi pe scenă… se cam închidea la pâine, așa era atunci. E un monstru de talent Velea și cred că știți și voi asta, știe toată lumea.

Faptul că ne-am separat e pentru că, la momentul ăla, viziunile noastre asupra carierelor noastre erau ușor diferite. Cert e că, în momentul ăsta, ne despart atât de multe lucruri, încât nu cred că mai putem avea o relație de prietenie, viziuni atât asupra meseriei pe care o avem, cât și asupra vieții în general, principiilor. Cred că suntem total diferiți”, a lămurit Connect-R toată situația. 

La rândul lui, Alex Velea a vorbit în nenumărate rânduri despre faptul că o prietenie între el și Connect-R ar fi imposibilă. De altfel, într-un podcast, întrebat despre Connect-R, Velea a preferat doar să spună că acesta din urmă nu îi apreciază noul stil de muzică inventat - trapanele -, un motiv în plus care arată viziunile diferite ale celor doi


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.