Cool Stuff

Ella Bleu, fata actorului John Travolta, a lansat prima ei piesă, „Dizzy”

Așa tată, așa fată.

Ella Bleu, fata actorului John Travolta, a lansat primul ei single, „Dizzy”, arătând lumii că este și o cântăreață talentată, nu doar o actriță promițătoare. 

În vârstă de 21 de ani, Ella este fata lui Travolta cu actrița Kelly Preston, care a murit în 2020 din cauza cancerului de sân.

În ultima perioadă, Travolta a apărut des alături de fiica sa, iar cei doi jucat împreună în 2019 în filmul „The Poison Rose”. 

„Dizzy” este o compoziție proprie a Ellei și reprezintă debutul ei muzical. 


Bineînțeles, piesa a fost promovată și pe contul de Instagram al lui John Travolta, iar mesajul care a însoțit clipul a fost: 

„Sunt atât de fericit pentru Ella! Piesa ei „Dizzy” este disponibilă acum și găsiți linkul în stories și bio!” 

Și John Travolta și-a exploatat latura muzicală când era tânăr. În 1976, la 22 de ani, el și-a lansat primul single: „Let Her In”, care a ajuns chiar în Top 10 în clasamentul pieselor lansate în Statele Unite. Doi ani mai târziu, el a revenit în Top 10 cu mai multe piese cântate în colaborare cu Olivia Newton-John, celebrele piese din musicalul „Grease”: „You’re The One That I Want„ și „Summer Nights”. 


În 2009, John Travolta și Ella au apărut pentru prima dată într-un film împreună, în comedia Disney „Old Dogs”. Acolo, cei doi cântă împreună piesa „Every Little Step I Take”.

„Dizzy” este acum disponibilă și pe Spotify.  

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.