Cool Stuff

Leonardo DiCaprio a pierdut lupta cu cozonacii. Cum a fost surprins actorul?

Leonardo DiCaprio nu mai e bărbatul fatal care era odată.

Poate că Sărbătorile de iarnă nu i-au priit lui Leonardo DiCaprio, sau cozonacii au fost prea buni, cert e că actorul nu mai este într-o formă de invidiat. Recent, el a fost surprins de paparazzi în ipostaze tandre alături de iubita lui, Camila Morrone, în timp ce se bucurau de o zi însorită la plajă. 

Însă, detaliul care le-a atras atenția tuturor a fost de fapt „silueta” actorului. Cu toate acestea, lui nu pare să nu îi pese prea mult că odată cu trecerea timpului, a acumulat câteva kilograme în plus și s-a afișat fără tricou, lâsând la vedere niște „colăcei” în toată regula.


Deși DiCaprio nu mai este chiar un bărbat fatal, el se numără în continuare printre cei mai râvniți actori de la Hollywood, însă inima lui este dată. El și iubita sa, în vârstă de doar 24 de ani, par mai îndrăgostiți ca niciodată, iar apropiații cuplului spun că ea ar fi „aleasa".


Aceștia au petrecut Revelionul și începutul de an în St. Barts, alături de Jeff Bezos și de partenera acestuia, Lauren Sanchez. Cuplurile au petrecut intrarea în noul an pe insula preferată a vedetelor, distrându-se pe yachtul miliardarului.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.