Cool Stuff

Ce filme vedem în luna ianuarie la cinema

2022 începe timid, dar promite multe în ceea ce privește premierele.

După un sfârșit de an plin de filme mult așteptate, 2022 începe timid, însă promite multe în ceea ce privește premierele care urmează. Până atunci, iată ce vedem în luna ianuarie la cinema. 

The 355


Premiera: 7 ianuarie

Un film de acțiune cu o distribuție feminină de excepție: Jessica Chastain, Diane Kruger, Lupita Nyongo, Penelope Cruz, Fan Bingbing.

Atunci când o armă secretă de top ajunge pe mâinile unor mercenari,  agenta CIA Mason Brown este desemnată să formeze o echipă pentru a o recupera. Ea le recrutează pe rivala Marie, agentă germană, Khadijah, fostă aliată din MI6 și expertă în computere, și pe Graciela, o talentata psiholoagă columbiană. Misiunea de recuperare a armei este, însă, încurcată de misterioasa Lin Mi Sheng, care le urmărește fiecare mișcare. În rolurile masculine ne întâlnim și cu actorul cu origini române Sebastian Stan și Edgar Ramírez.

Scream


Premiera: 14 ianuarie

Un nou episod al francizei horror „Scream”, această a 5-a parte urmărește povestea unei femei care se întoarce în orașul natal cu intenția de a afla identitatea autorului unei serii de crime sălbatice.

Operation Fortune: Ruse de guerre


Premiera: 21 ianuarie

Agentul special Orson Fortune și echipa lui de specialiști decid să recruteze una dintre cele mai mari vedete din cinematografia de la Hollywood, pentru a-i ajuta la o misiune sub acoperire. Din distribuție fac parte Josh Hartnett, Jason Statham, Aubrey Plaza, Cary Elwes și Hugh Grant.

Morbius


Premiera: 28 ianuarie

Biochimistul Michael Morbius încearcă să-și găsească vindecarea pentru o boală rară de sânge, dar sfârșește prin a se infecta singur cu o formă de vampirism.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.