Cool Stuff

Zendaya trage un semnal de alarmă cu privire la sezonul doi din Euphoria: „Vă rog să vă uitați doar dacă vă simțiți confortabili”

„Euphoria” este unul dintre cele mai de succes seriale lansate de HBO, unde povestea urmărește destinul unor puști de liceu, în timp ce se confruntă cu drogurile, sexul și violența.

Sezonul 2 a avut premiera pe 9 ianuarie, iar Zendaya, actrița care interpretează rolul principal în serie, a ținut să tragă un semnal de alarmă cu privire la desfășurarea acțiunii.

 Într-o postare pe Instagram, vedeta în vârstă de 25 de ani, i-a avertizat pe fani cu privire la subiectele abordate în serial.

„Știu că am mai spus asta, dar vreau să subliniez încă o dată faptul că Euphoria este un serial destinat audiențelor mature. Sezonul ăsta, poate mai mult decât primul, este extrem de emoționant și are de-a face cu subiecte care pot declanșa reacții puternice și pot fi dificil de urmărit. Vă rog să vă uitați doar dacă vă simțiți confortabil. Aveți grijă de voi și vreau să știți că sunteți iubiți și eu pot să simt susținerea voastră”, a notat ea.


Primul sezon a avut premiera în 2019, iar Zendaya o joacă pe Rue - o adolescentă de liceu care se luptă cu dependența de alcool și de droguri, în timp ce experimentează o viață romantică cu bune și cu rele. Rolul i-a adus un Emmy și a devenit cea mai tânăra persoană care a câștigat un astfel de premiu la categoria „Cea mai bună actriță în rol principal” într-o dramă.

Sezonul doi a fost amânat din cauza pandemiei, dar în cele din urmă s-a lansat. Creatorul show-ului, Sam Levinson, a vorbit și el despre duritatea noilor peripeții din serie. „Este un sezon brutal. Ceea ce iubesc cel mai mult la Z este abilitatea ei de a se duce în astfel de locuri întunecate, iar apoi, imediat ce spun „stop cadru”, ea poate să se detașeze complet, să mănânce cheesecake și să spună glume. Este unul dintre cei mai raționali oameni pe care îi cunosc”, explică el.


Tu ești fan al serialului?

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.