Cool Stuff

Ben Affleck explică de ce „a fost cea mai groaznică experiență” să filmeze pentru „Justice League”

Ben Affleck l-a interpretat pe Batman în popularul film „Justice League”, dar își dorește ca această experiență să-i fie ștearsă din memorie.

În cadrul unui interviu recent acordat celor de la Los Angeles Times, actorul în vârstă de 49 de ani a fost întrebat despre momentele dificile din trecutul său.

Printre ele, Ben a menționat anunțul din 2017, cel în care a declarat că nu va mai regiza „The Batman”, filmul care în prezent îl are ca protagonist pe Robert Pattinson.

Affleck a vorbit despre cum a ajuns să se focuseze pe decizii profesionale care-l fac pe el fericit și nu pe cei din jur. „Regia filmului „The Batman” este un bun exemplu. M-am uitat la proiect și mi-am spus că nu voi fi fericit dacă mă înham la el. Trebuie să-ți facă plăcere astfel de lucruri și probabil mi-ar fi plăcut și mie, dacă aș mai fi avut 32 de ani”, a spus el.


Spre exemplu, Ben a mărturisit și cum filmul „Justice League” (2017), unde a avut rolul lui Batman, a fost cel mai jos punct al carierei sale. El a listat o serie de motive pentru care simte lucrurile astea, iar printre ele se numără și faptul că regizorul Zack Snyder a renunțat la film, după ce fiica lui, Autumn, a murit în mai 2017. Joss Whedon, pe care Affleck nu l-a menționat în interviu, l-a înlocuit.

„A fost o experiență extrem de proastă din cauza mai multor factori: viața mea, divorțul, faptul că eram plecat prea mult, tragedia personală a lui Zack și faptul că am fost nevoiți să filmăm din nou anumite scene. A fost cea mai groaznică experiență. A fost oribil. A fost tot ceea ce nu mi-am dorit de la asta. A fost momentul în care am spus că nu voi mai face asta vreodată”, a explicat actorul.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.