Kiss Music News

„Vocea României” revine după o pauză de doi ani. Înscrierile au început deja!

Vești bune la început de an!

Vești bune la început de an! După doi ani de pauză, din cauza pandemiei, „Vocea României” revine la PRO TV. Cu prilejul aniversării a zece sezoane, show-ul promite o ediție care nu trebuie să fie ratată de iubitorii de muzică, plină de surprize.

„Pe o scenă încărcată de emoţie şi bucurie, cu patru scaune ce abia aşteaptă să fie ocupate şi cu butoane ce vor să fie apăsate pentru a porni întoarcerea antrenorilor, show-ul revine cu un sezon de excepţie”, anunţă postul TV.

Înscrierile au început deja și toți cei care cred în vocea lor și își doresc să fie văzuți de întreaga țară pot completa formularul de înscriere pe site-ul emisiunii. Cel mai probabil noul sezon va fi difuzat în toamna acestui an, dar până în prezent, PRO TV nu a oferit mai multe detalii despre data exactă sau despre cei patru antrenori.


Ultima dată, talent show-ul s-a văzut în 2019. La acel moment, din juriu făceau parte Tudor Chirilă, Horia Brenciu, Smiley şi Irina Rimes. Anul următor, în 2020, a fost pentru prima dată în zece ani când acesta a lipsit din grila de toamnă, iar în 2021, PRO TV a avut în loc „SuperStar”.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.