Kiss Music News

Dorian Popa, tunat din cap până în picioare. Câte intervenții estetice are și ce sume a investit!

Dorian Popa nu se uită la bani când vine vorba despre imaginea lui.

Nu mai este o surprinză pentru nimeni că Dorian Popa ține la imaginea sa și face tot ce poate pentru a și-o menține. De la mersul la sală, la operațiile estetice, acesta investește atât timp, cât și bani pentru a arăta „ca scos din cutie”.

De-a lungul timpului, cântărețul și-a făcut o serie de intervenții estetice care i-au schimbat fizionomia și pentru care a scos o sumă frumușică din portofel. Implantul de păr, fațetele dentare, operația la nas, conturul pentru mandibulă și celelalte mici intervenți au ajuns la aproximativ 50.000 de euro, potrivit Click.ro.

Dorian are două implanturi de păr și de barbă. Inițial, el a apelat la medic în 2016, apoi în 2020, pentru că părul din zona frontală i-a căzut și a mai fost nevoie de încă un implant. Prima intervenție a durat șapte ore, timp în care i s-au implantat 4.000 de fire de păr, iar cea de-a doua patru ore.

„Intervenția a durat 4 ore. Prefer să previn în loc să ajung în situația în care să repar. Am umplut un pic tâmplele și mi-am făcut conturul mult dorit încă de mic... o frunte din aia dreaptă ca să pot să port părul scurt și să arate senzațional”, a povestit el pe InstaStory.

În 2017, el și-a pus și fațetele pe toți dinții. În timp, unele s-au mai dezlipit, așa că anul trecut, a apelat din nou la dentist pentru a-și pune altele, mai mari și mai albe. Tot anul trecut, la final de septembrie, el și-a făcut și o rinoplastie.

În 2021, vloggerul a apelat și la mai multe intervenții non-invazive în zona feței. Astfel, ridurile din zona ochilor și cele de pe frunte au dispărut, buzele s-au mărit, iar linia linia mandibulară este mai conturată.

„În ceea ce privește mandibula vom augmenta conturul mandibular, pentru a avea o mandibulă mai puternică, mai masculină”, a explicat doctorul estetician. „O să facem puțin botox în jurul ochilor, foarte discret la frunte, să estompăm, o să și ridicăm, fără să avem pomeți de păpușică. O să dăm puțin volum”, a completat Dorian. În total, aceste intervenții se ridică la peste 40.000 de euro, în cazul în care la mijlocul nu a existat un contract de imagine.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.