Kiss Music News

Zayn Malik își caută jumătatea pe o aplicație dedicată celor care „iubesc persoanele plus-size”

Zayn Malik este pregătit pentru o nouă relație?

La trei luni despărțirea de Gigi Hadid și scadalul în care a fost implicat cu mama acesteia, Zayn Malik este pregătit pentru o nouă relație. Dar nici acest lucru nu e lipsit de controverse!

Cântărețul în vârstă de 28 de ani tocmai s-a înscris pe o aplicație de dating pentru a cunoaște persoane noi. Este vorba despre WooPlus, o platformă dedicată tuturor celor care „iubesc persoanele plus-size”. Pentru a verifica identitatea utilizatorilor, aplicația folosește o tehnologie de recunoaștere facial, iar clipul video cu care s-a înregistrat Zayn face acum înconjurul internetului.


Nu știm însă care  este genul lui, însă într-un interviu din 2016, Zayn recunoștea că are pasiune pentru femeile cu forme. „Îmi place ca femeia să aibă forme”, a declarat la acea vreme pentru Billboard.

Zayn Malik, acuzat că a lovit-o pe mama lui Gigi Hadid

Gigi Hadid și Zayn Mailk s-au despărțit la finalul anului trecut, după ce artistul a fost implicat într-o ceartă cu mama modelului. Mai mult, aceasta l-a acuzat că ar fi lovit-o. El a negat vehement acuzațiile și îi reproșează mamei soacre că a tot intervenit în relația lor. 

„Așa cum voi toți știți eu sunt o persoană privată și îmi doresc foarte mult să creez un spațiu sigur și privat în care fiica mea să crească. Un loc unde probleme private dintr-o familie nu sunt aruncate în vâzul lumii pentru ca toți să le descoasă și să le analizeze. Încerc să protejez acest spațiu al ei așa că am ales să nu contest acuzațiile care ies la lumină din cauza unei discuții în contradictoriu pe care am avut-o cu un membru din familia partenerei mele, care a intrat în casa noastră atunci când partenera mea lipsea, în urmă cu câteva săptămâni”, a spus el.

„Aceasta a fost și ar trebui să rămână o problemă privată”, a continuat acesta, „însă se pare că în acest moment există o diviziune și în ciuda eforturilor mele de a reveni la un mediu de familie liniștit care să ne permită să fim co-părinți fiicei noastre în modul în care ea merită, acest incident a ajuns cumva în presă”, a mai adăugat acesta.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.