Cool Stuff

Uma Thurman își caută fiul răpit în „Suspicion”, noua serie misterioasă unde joacă celebra actriță

Apple TV+ începe să producă din ce în ce mai multe filme și seriale interesante, iar unul dintre ele este „Suspicion”, unde Uma Thurman are rolul principal.

Actrița revine pe micile ecrane în această serie misterioasă, unde joacă un CEO influent din New York.

Din păcate, odată cu puterea vin și problemele, iar fiul ei este răpit de patru persoane mascate, în fața unui hotel din oraș. Imediat după asta, patru britanici aparent obișnuiți, care stăteau la acel hotel, sunt arestați și devin suspecți în caz. Pot ei să-și demonstreze inocența? Și, oare, sunt ei inocenți?


Serialul este bazat pe o serie din Israel, „False Flag”, iar primele două episoade (din cele opt) vor fi disponibile pe 4 februarie, urmând ca apoi să apară unul pe săptămână.


Uma Thurman este pe val în 2022, iar în octombrie, Variety a anunțat că actrița o va interpreta pe co-fondatoarea Huffington Post, Arianna Huffington, într-o nouă serie via Showtime, „Super Pumped.” Serialul urmărește modul în care afacerea Uber a fost fondată de Travis Kalanick (jucat de celebrul Joseph Gordon-Levitt). Arianna a fost membră a board-ului companiei.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.