Mariah Carey a scris o carte pentru copii și este, bineînțeles, despre Crăciun

Este vorba despre o poveste inspirată din copilăria artistei, despre care chiar ea spune că a fost tulburătoare.

Share

Mariah Carey a anunțat că va lansa prima ei carte pentru copii, intitulată „Prințesa Crăciunului” („The Christmas Princess”). Aceasta va apărea pe piață în toamna acestui an.

Cu toate acestea, informația nu e chiar corectă, pentru că Mariah a mai lansat o carte pentru copii în 2015. Ce-i drept, atunci era vorba doar despre o serie de ilustrații care se potriveau cu versurile mega hitului „All I Want For Christmas Is You”.

Citește și: Moș Crăciun a sunat-o pe Mariah Carey, iar reacția ei a fost genială!

În cazul „Prințesei Crăciunului” este vorba despre o poveste originală scrisă chiar de Mariah Carey în colaborare cu autoarea Michaela Angela Davis, cea care i-a scris și biografia „The Meaning of Mariah Carey”   

Anunțul noii cărți pentru copii a fost făcut de Mariah pe contul ei de Instagram, unde a dezvăluit și coperta.


Personajul principal din această carte pentru copii va fi Little Mariah, despre care artista a scris că reprezintă copilul său interior, dar și pe toții copiii care se simt marginalizați sau se luptă să câștige un pic de încredere în ei.

Citește și: Am fost la un prânz cu Mariah Carey

De asemenea, se pare că această carte pentru copii este bazată și pe copilăria artistei, după cum ea singură mărturisește: „Să transform copilăria mea tulburătoare într-o poveste modernă pentru copii, plină de speranță și minunăție, a fost un proces care mi-a dat multă putere.”  

E clar că anul acesta Crăciunul va veni la pachet tot cu piesa „All I Want For Christmas Is You”, dar și cu această nouă carte pentru copii scrisă de Mariah Carey. 


Share