Kiss Music News

Mariah Carey a scris o carte pentru copii și este, bineînțeles, despre Crăciun

Este vorba despre o poveste inspirată din copilăria artistei, despre care chiar ea spune că a fost tulburătoare.

Mariah Carey a anunțat că va lansa prima ei carte pentru copii, intitulată „Prințesa Crăciunului” („The Christmas Princess”). Aceasta va apărea pe piață în toamna acestui an.

Cu toate acestea, informația nu e chiar corectă, pentru că Mariah a mai lansat o carte pentru copii în 2015. Ce-i drept, atunci era vorba doar despre o serie de ilustrații care se potriveau cu versurile mega hitului „All I Want For Christmas Is You”.

În cazul „Prințesei Crăciunului” este vorba despre o poveste originală scrisă chiar de Mariah Carey în colaborare cu autoarea Michaela Angela Davis, cea care i-a scris și biografia „The Meaning of Mariah Carey”   

Anunțul noii cărți pentru copii a fost făcut de Mariah pe contul ei de Instagram, unde a dezvăluit și coperta.


Personajul principal din această carte pentru copii va fi Little Mariah, despre care artista a scris că reprezintă copilul său interior, dar și pe toții copiii care se simt marginalizați sau se luptă să câștige un pic de încredere în ei.

De asemenea, se pare că această carte pentru copii este bazată și pe copilăria artistei, după cum ea singură mărturisește: „Să transform copilăria mea tulburătoare într-o poveste modernă pentru copii, plină de speranță și minunăție, a fost un proces care mi-a dat multă putere.”  

E clar că anul acesta Crăciunul va veni la pachet tot cu piesa „All I Want For Christmas Is You”, dar și cu această nouă carte pentru copii scrisă de Mariah Carey. 


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.