Kiss Music News

Katy Perry, mai provocatoare ca oricând în clipul noii piese: „E timpul să le dăm tot ce își doresc”

Katy Perry a lăsat de-o parte viața de mămică și a revenit cu o nouă piesă HOT HOT!

Katy Perry s-a întors – mai sexy și mai provocatoare ca oricând. Aceasta a luat o pauză de la noua viață de mămică și a lansat o nouă piesă, „When I'm Gone”, în colaborare cu DJ-ul Alesso.

Artista a revenit la silueta de invidiat și nu s-a ferit să arate asta în clip. Ea a purtat o serie de ținute care i-au pus în evidență formele, de la corsete inedite, până la costume și rochii mulate perfect.

„Știi, mă gândeam să le dăm tot ce își doresc!” – spune aceasta la începutul clipul pentru „When I'm Gone”. Regia poartă semnătura lui Hannah Lux Davis, care a lucrat cu mulți artiști celebri printre care Ariana Grande, Demi Lovato, Miley Cyrus și Christina Aguilera.


Katy Perry, show controversat în Vegas

Anul acesta, Katy Perry a debutat în Las Vegas, cu prima ei rezidență muzicală, „Perry Playland”. Ea a pus în scenă un show incendiar, și a atras privirile tuturor cu ținutele sale extravagante.

Rochia sexy din cutii de bere a fost probabil cea care a stârnit cele mai multe controverse, însă show-ul se așteaptă a fi un real succes. Seria de concerte va intra curând în topul rezidențelor cu cele mai mari încasări și se vorbește despre o sumă de 168 de milioane de dolari, potrivit Daily Mail.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.