Cool Stuff

Viral: o tânără a rămas blocată în izolare cu un bărbat pe care abia l-a cunoscut

Ceea ce trebuia să fie o întâlnire romantică, în care doi oameni să se cunoască mai bine, s-a transformat într-o semi-relație pentru o tânără din China.

Femeia de 30 de ani, identificată doar cu numele ei de familie, Wang, s-a dus să se întâlnească cu un bărbat, la o întâlnire pe nevăzute, la el acasă. 

Totul se întâmpla pe 6 ianuarie, în orașul ei natal din China centrală, Zhengzhou. „Îmbătrânesc, așa că familia mea mi-a făcut lipeala cu zece pretendenți. La date-ul cu numărul cinci, el a vrut să-mi arate cât de bine se pricepe la gătit, așa că m-a invitat la cină, în apartamentul lui”, a spus tânără într-un video postat pe social media, după cum informează cei de la cnn.com.

La finalul serii, când Wang se pregătea să plece acasă, a descoperit că tot cartierul a fost pus în izolare, din cauza COVID-ului. Carantinarea spontană a unui întreg cartier este o măsură obișnuită în China, după ce s-au descoperit mai multe cazuri printre rezidenții acestuia. Aceste măsuri bruște - însoțite de testarea în masă și carantinarea celor din comunitate - fac parte din politica țării de a opri eficient răspândirea virusului, atunci când sunt descoperite infectări localizate.

„În timpul carantinării, am simțit că în afară de faptul că a fost mut ca o păpușă din lemn, totul a fost foarte bine. Gătește, face curat și muncește. Deși nu se descurcă exemplar din punct de vedere culinar, tot este dispus să petreacă timp în bucătărie și cred că asta este fantastic”, a mai spus tânăra. 


Ea și-a documentat experiența în deplasare în social media și a povestit în repetate rânduri cum bărbatul în locuința căruia a rămas blocată vorbește foarte puțin. Aventura ei, pentru care a călătorit 1000 de kilometri din orașul unde locuiește, Guangzhou, a generat o adevărată isterie pe rețeaua socială din China, Weibo.

„Mulțumesc tuturor pentru atenție, sper ca pandemie să se termine curând, iar fetele singure să-și găsească o relație în curând”, a mai spus Wang în online.

Din păcate, relația lor nu a înflorit, ba chiar a adus multă rușine în viața bărbatului, așa că ea a scos din social media câteva video-uri cu el. „Prietenii au început să-l sune și cred sincer că treaba asta i-a afectat viața”, a mai spus tânăra.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.