Kiss Music News

Ce afacere și-a deschis Radu Ștefan, fiului lui Bănică Jr., la doar 20 de ani

Radu Ștefan, fiul artistului Ștefan Bănică Jr., este un adolescent talentat, care abia și-a anunțat fanii că și-a deschis un business.

Tânărul în vârstă de 20 de ani este patronul unei cafenele poziționate pe Bulevardul Libertății. El este cel care a dat vestea, pe contul său de Instagram, alături de o serie de poze cu locația, dar și cu sora lui Violeta, care a venit să-l susțină pe drumul antreprenoriatului.

„Sunt foarte fericit să vă spun că unul dintre visurile mele s-a împlinit anul acesta. Vă aștept pe toți la o cafea bună, la un brunch și, de ce nu, un pahar de prosseco”, a notat Radu pe rețeaua socială.


Copilul cântărețului încearcă să-și facă propriul nume în showbiz, motiv pentru care, anul trecut, a participat la emisiunia „Te cunosc de undeva!”, unde i-a vrăjit atât de jurați, cât și pe cei din public sau din fața televizoarelor de acasă. Ștefan este student la teatru și este determinat să se dedice serios și acestei meserii. 


Așa cum a declarat într-un interviu acordat celor de la OK! Magazine, citat de Click, are multe planuri de viitor: „Am început al doilea an universitar la U.N.A.T.C, așa că, până la finalul acestui an, mă voi dedica facultăţii, dar de la începutul anului viitor vă asigur că vor apărea multe surprize. Cine vrea să mă urmărească poate să-mi dea follow pe Instagram sau subscribe pe YouTube.”

Tot Click susține că Radu și-a deschis cafeneaua din banii lui, deoarece și-a dorit să fie independent. Ba mai mult, presiunea numelui tatălui lui îl face să muncească și mai mult, pentru a nu-l dezamăgi. „E o onoare pentru mine, sunt recunoscător și muncesc ca să îi fac mândri pe părinții mei.”

Radu deja joacă pe scenă și a putut fi văzut în spectacolul „Totul în grădină” din cadrul Teatrului de Comedie, dar cântă și duete alături de tatăl său, așa că putem să ne dăm seama cu ușurință de unde a moștenit talentul.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.