Kiss Music News

Cum sună piesa pe care modelul Heidi Klum și Snoop Dogg au lansat-o împreună. Îți place videoclipul?

Snoop Dogg a revenit în atenția noastră cu o piesă nouă, iar cireașa de pe tort este colaborarea lui inedită pentru cântec și video, ambele lansate alături de modelul Heidi Klum.

Da, ai auzit bine - „Chai Tea With Heidi” este o melodie dance, produsă de DJ-ii Tom Kaulitz (soțul modelului) și Devon Culiner, care s-au lansat sub denumirea de WeddingCake.

Poate ești surprins să afli că Heidi știe să cânte, dar fotomodelul a mai avut o încercare în domeniu, în 2006, când a lansat piesa de sărbători - „Wonderland.” Ce-i drept, viața ei de artistă a fost surclasată de alte reușite din carieră, cum ar fi faptul că este prezentatoare și jurată în emisiuni celebre precum - Germany’s Next Top Model, Project Runway și America’s Got Talent.


Melodia asta e doar o modalitate prin care Klum îți demonstrează încă o dată că știe să facă show, orice ar face. Iar dacă linia melodică îți sună cunoscut, așa este, deoarece cântecul aduce un omagiu lui Rod Stewart și a lui „Baby Jane.” 


„Încă mă ciupesc să fiu sigură că toate astea chiar s-au întâmplat. A fost o adevărată onoare să lucrez cu Snoop Dogg și WeddingCake pentru a realiza acest cântec distractiv și antrenant, care sper să vă facă să vreți să dansați. Toate astea nu ar fi fost posibile dacă legendarul Rod Stewart nu ne-ar fi dat aprobarea să ne inspirăm din piesa lui”, a spus modelul.


Ce-i drept, nu a fost ușor de obținut această aprobare, deoarece modelul a realizat rapid că ea și Rod nu au cunoștințe în comun, însă, în cele din urmă, când a făcut rost de contactul lui și i-a dat mail cu piesa, artistul nu a mai răspuns. De fapt, ne lămurește vedeta, Stewart a răspuns imediat că-i place cum sună, doar că mailul intrase la spam.


Nu ne-am fi așteptat la colaborarea asta, dar cert este că nu sună rău. Totul a pornit, așa cum spune chiar Heidi, în clipa în care a fost rugată să se ocupe de noua coloană sonoră a emisiunii Germany’s Next Top Model. „Nu trebuie să mă rogi de două ori să cânt ceva pe o scenă”, a recunoscut ea.

Videoclipul este alb-negru și foarte glam, iar primele 50 de secunde au fost făcute publice pe YouTube. Întreaga piesă o poți asculta aici, iar noi abia așteptăm clipul complet.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.