Cool Stuff

Carla's Dreams, despre anonimatul trupei: „Imaginează-ți demachieri la 6 grade în Brașov, pe câmp, cu farurile aprinse să nu vină urșii"

CsD a lansat piesa „Victima" la Foarte Bună Dimineața, despre care spune că e una dintre cele mai personale piese, deși recunoaște că nu s-a simțit niciodată victimă într-o relație.

Trupa Carla's Dreams nu mai are nevoie de prezentare, o cunoști și o asculți pentru piesele lor intense, pasionale, cu versuri care vorbesc limba sentimentelor tale. Dar chiar și după 10 ani de la înființare, Carla's a mărturist în interviul acordat matinalilor la Foarte Bună Dimineața  Victima" piesa pe care tocmai au lansat-o, e una dintre cele mai personale din toată cariera lor de 10 ani.

Întrebat de Ionuț Rusu dacă s-a temut vreodată să nu fie descoperit, Carla's a spus că toți oamenii cu care lucrează înțeleg cât de special și rar este ceea ce au creat ei împreună de-a lungul anilor. S-a creat o tovărășie foarte strânsă între noi. 

Imaginează-ți demachieri la 6 grade în Brașov, cu felinarele și farurile aprinse să nu vină urșii. Toți cu toracele goale, turnându-ne unul altuia apă să ne spălăm pe față", a adăugat el.  

Piesa „Victima" se aude de câteva zile la Kiss FM, iar astăzi a fost cântată live în premieră la matinal, iar noi deja avem versurile astea pe repeat. Dacă o să ți se întâmple și ție același lucru, să știi că ne bucurăm că vei fi victimă

Ești victima mea preferată dintre toate fetele/ Ești crima mea de cinci ani, cinci ani, cinci ani 

Tu ești motivul meu pentru toate bețiile/ Perfecțiunea mea, dar fără piedestal. 

Ascultă întregul interviu cu Carla's Dreams AICI. 


Tot astăzi a apărut și videoclipul piesei, despre care Carla's a spus că e, poate, cel mai bun din toată cariera lor. Și vă roagă să fiți atenți la indicii.

Enjoy it like it's hot. Pentru că e:


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.