Cool Stuff

Cum va arăta noul serial „Vikings: Valhalla”, Netflix a lansat un nou trailer

Serialul va avea premiera în luna februarie.

Netflix a lansat un nou trailer pentru serialul „Vikings: Valhalla”. Acțiunea din acesta va avea loc la 100 de ani după evenimentele din Saga lui Ragnar și a fiilor săi. 

Un sinopsis al acestui nou serial sună astfel:

„În urmă cu mai bine de 1000 de ani în urmă, la începutul secolului al XI-lea, au loc aventurile eroice ale unora dintre cei mai faimoși vikingi care au trăit vreodată — legendarul explorator Leif Eriksson (Sam Corlett), puternica și temuta sa soră Freydis Eriksdotter (Frida Gustavsson) și ambițiosul prinț al Nordului, Harald Sigurdsson (Leo Suter). Valhalla prezintă povestea lor.”

În luna septembrie a lui 2021 a apărut un prim teaser, din care fanii au putut să-și facă o părere în legătură cu ce așteptări ar trebui să se înarmeze pentru noul serial.


În noul teaser/ trailer, lansat de Netflix în urmă cu puțin timp, putem vedea că serialul va prezenta și tensiunile din ce în ce mai crescute dintre vikingi și familia regală din Anglia, dar și războaiele sângeroase dintre vikingii creștini și cei păgâni.

Toate acestea în timp ce cei trei frați se lansează în călătorii care-i vor purta pe oceane și pe câmpuri de luptă, din Kattegat în Anglia și mai departe, într-o bătălie constantă pentru supraviețuire și glorie. 

Aruncă un ochi pe noul trailer aici:

„Vikings: Valhalla” este creat de același Michael Hirst, cel care a creat și seria originală și cel mai popular serial cu vikingi din toate timpurile.

Acest spin-off va avea premiera pe Netflix pe 25 februarie.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.