Cool Stuff

O fostă concurentă „Bravo, ai stil” l-a văzut nemachiat pe solistul Carla’s Dreams: „Aș minți să spun că nu știu cine e”

Misterul identității Carla’s Dreams continuă!

Misterul identității solistului Carla’s Dreams a intrigat și încă intrigă fanii muzicii din România. S-a făcut sute de speculații, s-au ivit teorii, iar niște jurnaliști ruși chiar au publicat imagini cu cine cred ei că ar fi cel denumit „Sergiu”.

Acum, Otniela, fostă concurentă „Bravo, ai stil” și „Ferma”, a venit cu o declarație surprinzătoare. Știe cine e solistul Carla’s Dreams pentru că la un moment dat a avut ocazia să îl machieze.

Otniela a făcut dezvăluirea în emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D. Ea a spus că primii bani și i-a făcut din make-up cu măști picate pe față. Inevitabil a ajuns să îi cunoască pe toți băieții care fac parte din proiectul Carla’s Dreams.

„M-am ocupat de make-up în generală și în liceu. Așa mi-am câștigat eu practic primii bani. Cu măștile pe față, cu băieții de la Carla’s, pe ei i-am machiat. A fost o perioadă, dar nu am mai făcut asta de foarte mult timp”, a zis ea în emisiune. 

Teo Trandafir a devenit curioasă și a întrebat dacă știe cine este Carla’s Dreams. „Te-aș minți să spun că nu știu cine este Carla’s Dreams, pentru că știu”, a fost răspunsul prompt al Otnielei. 


Tot tânăra a spus că e mai bine ca identitatea solistului să rămână un mister de dragul misterului. „S-ar strica magia! Bine, nu că s-ar strica, că ei sunt la fel de talentați, dar uneori e mai bine să nu știi cine se află în spatele măștilor. E magia aia, se păstrează așa un mister”, a mai zis ea.

Carla’s Dreams a lansat recent, în matinalul Kiss FM, cea mai nouă piesă a trupei - „Victima”.


La „Foarte Bună Dimineața”, solistul chiar a povestit cum se demachiază în condiții destul de imposibile.  


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.