Cool Stuff

La 47 de ani, Andreea Marin își mai dorește un copil

Andreea Marin are foarte mare încredere în 2022 și crede că este „anul ei.”

Invitată în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, vedeta a vorbit despre viața ei personală și cum este pregătită să devină din nou mamă, chiar dacă are 47 de ani. 

Andreea are o relație cu Adrian Brâncoveanu și mărturisește: „Bineînțeles că îmi doresc încă un copil! Să dea Dumnezeu! Mulți spun că am 47 de ani! Și ce dacă, fac tot ce pot eu să mă mențin tânără.” Ea are deja o fiică, Violeta, în vârstă de 15 ani, alături de Ștefan Bănică Jr. 

Prezentatoarea TV nu are încă planuri de nuntă, dar știe că anul ăsta îi rezervă multe surprize: „Eu nu am o apropiere de numeroloie, dar știu ca 2022 va fi anul meu. Am călcat cu această convingere în anul acesta.

(...)Sunt născută pe 22 și simt asta prin toți porii. Nu știu cum, dar am călcat pe 1 ianuarie, în noul an, cu sentimentul asta. (...) Treaba asta cu nunta o fi o prioritate pentru unii, dar eu mă gandesc mai mult să fie bine în trei, sau cine stie, că îmi doresc sa devin din nou mamă.”


Marin consideră că multe femei o cred îndrăzneață, dar ea se bazează pe stilul ei de viață sănătos și pe faptul că se menține în formă constant.

„Sunt multe femei care cred că sunt îndrăzneață, dar să dea Dumnezeu să mi se îndeplinească. Fac tot ce pot să mă mentin tânară, vreau ca la nunta fiicei mele să fiu o mama tânară. Fac sport, fac saună. Mi-am luat și un scaun de masaj”, explică ea.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.