Cool Stuff

Zece fotografii care ne arată cât de frumoasă este Kaia Gerber și cât de mult seamănă cu mama ei, modelul Cindy Crawford

Kaia Gerber, fiica supermodelului faimos Cindy Crawford, seamănă extraordinar de mult cu mama ei.

Tânăra în vârstă de 20 de ani este și ea model, dar și-a propus să-și construiască propriul nume în showbiz. Recent, Kaia a fost gazda evenimentului LA Art Show, unde a întors toate privirile, îmbrăcată într-o rochie elegantă marca Celine.


„Nu mi-am dorit ca propria mea carieră în modeling să fie pusă într-un con de umbră din cauza faptului că sunt o celebritate. Nu pot să vorbesc de foarte multe ori despre rutina mea de beauty sau despre sfaturile pe care le-am primit de la mama cu privire la meseria asta. Este plictisitor. Vreau să fac ceea ce fac modelele, adică să pozez”, a spus ea într-un interviu pe care l-a acordat celor de la I-D în 2020.

Este evident că Gerber vrea să aibă propriul nume în industrie, iar șansele de succes sunt foarte mari. Pentru a te convinge de cât de mult seamănă cu mama ei, una dintre cele mai populare și faimoase modele ale anilor 1990, este de ajuns să te uiți la pozele de mai jos. Avem sau nu dreptate?











Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.