Cool Stuff

Cine o poartă mai bine? Julia Fox, apariție surprinzătoare într-o ținută de inspirație Kim Kardashian

Să fie un nou mesaj pe care i-l transmite Kanye fostei soții?

Trebuie să recunoaștem că e de mirare dacă nu ai auzit de Julia Fox până acum. În ultima perioadă, noua iubită a lui Kanye West este în atenția tuturor și stârnește controverse cu fiecare apriție.

Fie că relația dintre cei doi este într-adevăr doar un truc de PR, sau nu, cert este că actriței din „Uncut Gems” îi place să atragă toate privirile. Asta s-a întâmplat și la Săptămâna Modei de la Paris, unde a purtat o pereche de cizme făcute celebre de nimeni alta decât Kim Kardashian.


Este vorba despre cizmele Balenciaga lungi, argintii, cu care Kim a apărut în public și cu care s-a pozat – ba chiar a și postat o imagine cu North, probându-le. Pe lângă cizmele, al căror preț inițial era de 1.550 de dolari, ea a mai ales o rochie roșie semnată Rick Owens.


Fanii nu au putut să treacă acest lucru cu vederea, știind că rapper-ul are un cuvânt de spus în alegerea ținutelor actriței, mai ales că acesta s-a ocupat și de imaginea fostei soții, pe parcursul relației lor. De altfel, Kanye și Julia au apărut la prezentarea Schiaparelli de la Paris, în ținute realizate integral din jeans, amintind de celebrul cuplu Britney Spears și Justin Timberlake.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.