Kiss Time Out

„Mother/Android”, noua producție Netflix care împarte internetul în două: „Filmul ăsta m-a distrus ...”

S-a dat drumu la dezbateri! Must see sau nu prea?

Nici nu s-au terminat bine dezbaterile despre „Don’t Look Up”, că Netlfix aduce o altă producție controversată. „Mother/Android” este un nou thriller atât de tulburător încât abonații platformei emit avertizări pe rețelele de socializare pentru cei mai sensibili.

Producția cu Chloe Grace Moretz în rolul unei viitoare mame și Algee Smith în pielea iubitul ei, este în topul global Netflix de filme în limba engleză. Acțiunea din „Mother/Android” este plasată într-un viitor apropiat și o urmărește pe tânăra însărcinată și pe prietenul acesteia „căutând un loc sigur într-o lume postapocaliptică zdruncinată de o revoltă violentă a androizilor”.


Totuși, părerile sunt împărțite. Pe de o parte, criticii de la Rotten Tomatoes i-au dat un jalnic 30%, iar spectatorii și mai rău: 24%, în vreme ce pe iMDB are un scor de 4,8/10. 

„Ce naiba”, a scris și un utilizator pe Twitter în urmă cu câteva zile. „Filmul ăsta m-a distrus ... încă plâng”, a mai scris acesta. „Nu ar fi trebuit să văd filmul ăsta”, s-a mai plâns cineva sau „Nu eram pregătit mintal pentru finalul de la Mother/Android”, sunt doar câteva dintre comentarii. 


De asemenea, filmul a făcut prăpăd și pe Netflix. Pe 16 ianuarie, era în Top 10 în 57 de țări (inclusiv în România) cu 23 de milioane de ore de vizualizare. La acel moment, era depășit doar de alte două succese imense ale lui Netfix: „Brazen” (45 de milioane de ore) și „Donʼt Look Up” (28 de milioane de ore).

Tu l-ai văzut? Spune-ne ce părere ai!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.