Kiss Music News

Evan Rachel Wood mărturisește detalii șocante despre relația toxică pe care a avut-o cu Marilyn Manson

Actrița Evan Rachel Wood a lansat un documentar, „Phoenix Rising – Part I: Don't Fall”, unde povestește detaliile șocante ale relației pe care a avut-o cu artistul Marilyn Manson. Filmul a avut premiera pe 23 ianuarie în cadrul Festivalului de Film de la Sundance.

Wood și Mason, pe numele lui real Brian Warner, au început o legătură romantică în 2006 și au fost on-off timp de câțiva ani. Abia în februarie 2021 Evan a vorbit public despre lucrurile prin care a trecut alături de cântăreț. Într-o postare pe Instagram, ea a notat: „A început să mă seducă când eram doar o adolescentă, iar apoi m-a abuzat ani întregi. Am fost spălată pe creier și manipulată să ascult de el.”


În documentarul din prezent, actrița povestește detaliile relației și cum a fost pentru ea să fie abuzată ani la rând, cât și impactul acestor experiențe asupra vieții sale mature. Totul a început atunci când a apărut, la vârsta de 19 ani, în videoclipul „Heart-Shaped Glasses.”


Sexul din videoclip trebuia să fie de fațadă, dar Wood spune că a fost penetrată de Manson în fața camerelor de filmat. „Am fost constrânsă să particip la o partidă de sex comercial sub pretexte false. Aici s-a produs prima crimă la adresa mea, atunci când am fost practic violată pe cameră.”

Din păcate, videoclipul a fost doar o parte din trauma suferită de Wood. În documentar ea povestește cum a fost sfătuită să vorbească despre video cu presa și să declare că a fost romantic. Actrița s-a simțit rănită, fără urme de romantism, dar „i-a fost frică să facă ceva ce ar fi putut să-l supere pe Brian.”

În urma acestor episoade trăite, Rachel Wood a devenit o susținătoare a drepturilor femeilor și o luptătoare împotriva violenței la adresa lor. În ceea ce-l privește pe Manson, odată cu declarațiile artistei, mai multe femei (dar și angajați bărbați sau asociați) au ieșit în față să-și spună propriile povești cu el.


Artistul nu a vrut să comenteze nimic în documentar, dar avocatul său a spus că „el neagă vehement toate acuzațiile de abuz pe care le-a primit. Toate aceste acuzații către clientul meu au trei lucruri în comun - sunt false, susțin că s-au întâmplat cu mai mult de zece ani în urmă și fac parte dintr-un atac coordonat din partea fostelor partenere ale lui Warner, care au transformat într-o armă și apoi în povești horror detalii din viața lor personală și a relațiilor consensuale pe care le-au avut.”

În cadrul unui Q&A din cadrul festivalului, Wood a declarat motivul pentru care este supărată pe media și modul în care oamenii tratează prea light acest subiect: „Modul în care presa a tratat aceste subiect de-a lungul anilor este rușinos. A venit timpul să spunem toată povestea.” Documentarul va avea premiera pe HBO anul ăsta.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.