Cool Stuff

Post Malone, pregătit pentru Apocalipsă! Primele imagini cu buncărul de 3 milioane de dolari

Sfârșitul lumii poate să vină! Post Malone are sală de fitness acasă.

Gata! Sfărșitul lumii poate să vină! Post Malone e pregătit pentru Apocalipsă și o așteaptă într-un buncăr de 3 milioane de dolari. Artistul lucrează la acest proiect încă din 2018 și totul a plecat de la convingerile lui politice.

În acea perioadă, el a făcut referire la guvernul Statelor Unite drept „cea mai mare minciună din lume” și a îndemnat oamenii să „se mute în țară”, iar acum imaginile fac înconjurul internetului. În clipul de pe TikTok care a strâns peste 2 milioane de vizualizări, artistul a discutat despre necesitatea de a evada din orașe pentru a se proteja de guvern. Și exact asta a făcut!


Post Malone a achiziționat o locuință în Utah cu cinci dormitoare și șapte băi pentru 3.093.750 de dolari, iar acum au fost publicate primele imagini. 

Construită inițial în 1986, casa artistului are vedere la canion, munte și oraș și este situată la gura Canionului Cottonwood.


Dotările includ ferestre din podea până în tavan, camere separate pentru oaspeți și un birou privat, care se întinde pe mii de metri pătrați de teren protejat.


Livingul extins are un bar, și include atât bucătăria dotată cu aparate de ultimă generație, cât și un loc de luat masa pentru întreaga familie.



Facilitățile mai includ o cramă, o sală de fitness, un șemineu în aer liber, un teren de baschet, o piscină și o cadă cu hidromasaj cu bucătărie în aer liber.



Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.