Cool Stuff

Sofia Vergara, transformare spectaculoasă pentru un nou rol. Actrița devine „nașa cocainei”

Sofia Vergara se transformă într-una dintre cele mai periculoase femei din lume.

Sofia Vergara este pregătită pentru un nou rol, total diferit de tot ce a jucat până acum. Actrița intră în pielea Griseldei Blanco, supranumită și „nașa cocainei” în seria limitată „Griselda”.

Serialul este inspirat de povestea reală a femeii care a coordonat traficul de droguri între Columbia și Miami, iar Sofia Vergara este de asemena și producător executiv.

Primele imagini de pe platourile de filmare au fost făcute publice, iar transformarea actriței este uluitoare. Machiajul își face din nou treaba, iar aceasta este de nerecunoscut. 


Alături de Sofia Vergara din distribuție mai fac parte Alberto Guerra, Vanessa Ferlito, Alberto Ammann, Christian Tappan, Diego Trujillo, Paulina Davila, Gabriel Sloyer, Juliana Aidén Martinez, Martin Rodriguez, José Zúñiga.


Cine este și cum a ajuns celebră Griselda Blanco?

Născută în Columbia, în 1943, Griselda a devenit rapid o criminală nemiloasă. A comis prima crimă pe când avea doar 11 ani, iar victima ei avea doar 10 ani.

În timp, ea a creat unul dintre cele mai profitabile carteluri de droguri din istorie, devenind prima criminală miliardară. Despre Blanco se spune că ar fi fost responsabilă pentru peste 200 de crime și a fost considerată una dintre cele mai periculoase femei din lume.


Ea a fost căsătorită de mai multe ori și a avut patru copii. Pe cel mai mic l-a numit după un alt gangster celebru, Michael Corleone Blanco. În anii '80, Griselda a ajuns la închisoare pentru trei asasinate, iar în 2012, la vârsta de 69 de ani, ea a fost ucisă de un motociclist care a împușcat-o de două ori.

Așadar nu e de mirare că povestea baroanei columbiene a drogurilor a ajuns subiect de film. Rolul ei a mai fost interpretat anterior și de Catherine Zeta-Jones, în filmul biografic din 2018, „Cocaine Godmother”.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.