Kiss Music News

Elton John și-a anunțat fanii că are COVID. Cum se simte artistul

Elton John a dat un mesaj pe contul său de Instagram, unde și-a anunțat fanii că are COVID.

Artistul în vârstă de 74 de ani este nevoit să-și anuleze două concerte programate în Texas. „Salutare tuturor. Mi-am dorit să dau un mesaj pentru a vă spune că m-am îmbolnăvit de COVID, motiv pentru care sunt nevoit să-mi reprogramez show-urile din Dallas. Dacă aveți deja bilete, veți afla în curând noile date”, a notat cântărețul.

Elton și-a exprimat regretul pentru faptul că nu va putea să-și onoreze obligațiile. „Este întotdeauna o mare dezamăgire să-ți schimbi datele show-ului și îmi cer scuze față de cei pe care i-am incomodat, dar vreau să rămân în siguranță, și vreau să-mi protejez și echipa.”


El a ținut să sublinieze și faptul că are toate cele trei doze de vaccin, iar simptomele sale sunt ușoare. La finalul mesajului, a mulțumit fanilor pentru toată dragostea și suportul pe care le-a primit din partea lor și le-a transmis că abia așteaptă să se revadă.

Nu este pentru prima oară când John a fost nevoit să-și amâne spectacolele - în 2020 pandemia i-a pus bețe în roate, iar apoi, în septembrie 2021, a fost nevoit să-și reprogrameze concertele din Europa (50 la număr), din cauza unei fracturi de șold.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.